Ormoški otroci bodo lahko tudi letos uživali na brezplačnem poletnem varstvu.

Tudi letos občina Ormož organizira varstvo skozi vse delovne dni poletnih počitnic.

Otroci se bodo tako lahko začeli med varstvom družiti že 28. junija, trajalo pa bo vse do 31. avgusta. Vse aktivnosti bodo potekale v ormoškem gradu, kjer ima Center za družine Ormož svoje prostore. 

Varstvo bo vodila mama treh otrok, profesorica razrednega pouka

Varstvo bo vodila Hana Krašovec Kumer, sicer magistra profesorica razrednega pouka, ki obenem pripravlja še diplomo kot vzgojiteljica predšolskih otrok. Tudi sama ima tri otroke in tako zagotavlja, da bodo otroci v dobrih rokah. 

V skupini bodo še drugi odrasli, število teh pa se bo prilagajalo številka prijavljenih otrok. 

Svoje otroke morajo starši pred začetkom vsakega tedna prijaviti, saj bo tako organizacija lažja. Temu se bo prilagodila tudi količina hrane ter prisotnost vzgojiteljev in aktivnosti. 

Na počitniške aktivnosti se lahko vpiše otroke od petega leta starosti dalje, v kolikor pa bi želeli prijaviti mlajše otroke pa je zanje potrebno spremstvo staršev ali starih staršev. Prijave sprejemajo do zapolnitve prostih mest na mail [email protected] ali telefon 031 775 171.

Otroci naj s seboj prinesejo copate, rezervna oblačila in plastenke ali stekleničke, iz katerih bodo lahko pili. 

Varstvo se bo pričelo vsak delovni dan ob 7.00, trajalo pa bo do 16.00. Če bi starši potrebovali zgodnje varstvo, pa se lahko dogovorijo tudi za to. 

Do natančnega urnika zabavnih aktivnosti lahko dostopate na obarvani povezavi. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice