Policisti Policijske uprave Maribor so bili obveščeni, da je od torka, 19. novembra 2019, pogrešan 19-letni Luka Palolić, ki začasno stanuje v Mariboru.

Svojci od torka pogrešajo študenta Luko Palolića, ki je v Mariboru na pravni fakulteti na Erasmus izmenjavi. Na družbenem omrežju Facebook so njegovi prijatelji zapisali, da je Luka izginil neznano kam.

Kot smo izvedeli na Policijski upravi Maribor, Luka še vedno velja za pogrešano osebo, še vedno ga iščejo. Ali sodelujejo tudi s tujimi organi, možje v modrem niso želeli potrditi. »Iščemo ga povsod,« je dejal Bojan Kitel iz Policijske uprave Maribor in dodal, da »ni dokazov, da pogrešani ni bil žrtev kaznivega dejanja«.

Ste ga videli?

Luka je visok okoli 185 centimetrov, tehtal naj bi okoli 70 kilogramov, je vitke postave, temno rjavih kratkih las, nosi očala. Oblečen je bil v črne jeans hlače, črno jakno in črn šal, obut v bele športne copate znamke Nike.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, možje v modrem prosijo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Prav tako svojci pozivajo vse, ki bi ga morebiti videli, da kontaktirajo policijo ali pa njegove starše na telefonsko številko 00381606170001 (Ivana) ali prijatelja Dorjana na telefonsko številko 041346766.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

BOŽA (nepreverjen)

ZELO-DOBER-LEGENDA

Starejše novice