Je tudi vam obilno deževje pustilo posledice? Škodo lahko prijavite.

Na območju Mestne občine Ptuj so začeli zbirati prijave za škodo na kmetijskih zemljiščih, poškodovanih objektih in gradbeni infrastrukturi.

Prijave zbirajo od 25. maja pa vse do 20. junija. 

Obrazce za prijavo škode občani dvignejo v prostorih Mestne občine Ptuj v delovnem času občinske uprave ali do njih dostopajo na spletnih straneh Mestne občine Ptuj, pod rubriko 'aktualno' in Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Škodo prijavite čim prej 

Zaradi lažje organizacije in vnosa podatkov v program AJDA na občini prosijo vse, ki boste prijavili škodo, da to storite čim prej. 

Skrajni rok za prijavo je sreda, 20. junij 2023, zato da lahko nato občinska komisija za popis in oceno škode, prijave preveri in vnese v program.

Izpolnjene in podpisane obrazce in vloge vložite fizično v glavni pisarni na ptujski občini ali jih posredujte na naslov Mestna občina Ptuj, Mestni trg 1 Ptuj. Skenirane lahko posredujete na elektronski naslov [email protected]

Ob obrazcu prijavitelj v prilogi dodali ali pripne tudi sliko poškodovanega kmetijskega zemljišča, poškodovanega objekta oziroma poškodovanega gradbenega odseka.

V prilogi je objavljen tudi šifrant in priloga pravilnika, ki ju uporabite pri izpolnjevanju obrazcev za oceno škode.

Do obrazcev lahko dostopate na tej obarvani povezavi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice