Tako kot vsak teden, smo tudi tokrat za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest.

Bolničar negovalec

V Domu upokojencev Ptuj potrebujejo dva bolničarja negovalca, ki bi izvajala zdravstveno nego in oskrbo tamkajšnjih stanovalcev, v negi III. in IV.

Inženir strojništva

Podjetje Gomilšek išče tehničnega sodelavca, inženirja strojništva, ki bi poznal strojegradnjo, izdeloval ponudbe za kupce in bi ga veselilo potovati. Gre namreč za terensko delo tako doma kot tudi v tujini.

Zaposlitev traja za nedoločen čas, od kandidata pa se pričakuje pet let delovnih izkušenj in vozniški izpit.

Lovski inšpektor

V Inšpektoratu Republike Slovenije za kmetijstvo, gozdarstvo, lovstvo in ribištvo zaposlitev medtem ponujajo lovskemu inšpektorju. Potrebovali boste sicer vsaj štiri leta delovnih izkušenj.

Koordinator

Z visokošolsko izobrazbo s področja kmetijstva, gozdarstva in ribištva oziroma poljedelstva in živinoreje je vaše lahko tudi delovno mesto v Skladu kmetijskih zemljišč in gozdov Republike Slovenije. Pravemu kandidatu so tam pripravljeni zaupati izvajanje zahtevnejših nalog, povezanih s postopkom zakupa in najema kmetijskih zemljišč ter izdajanja soglasij.

Novinar

Lahko pa zaposlitev poiščete tudi na drugem koncu Slovenije, ob morju. RTV Slovenija namreč v ekipo TV programa za italijansko narodno skupnost v Kopru vabi novinarja specialista.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice