Društvo za zaščito živali Maribor naproša, naj vsi, ki omenjenega psa na avtocesti opazijo, nemudoma javijo njegovo lokacijo.

Društvo za zaščito živali Maribor opozarja, da naj bi že od včeraj na pomurski avtocesti taval kuža. Zadnja informacija, ki so jo prejeli, je, da je bil pes danes zjutraj opažen na avtocesti pri Lenartu v smeri Maribora. 

Iščejo ga že od včeraj

Društvo za zaščito živali Maribor ob tem opozarja, naj vsi, ki omenjenega psa na avtocesti opazijo, nemudoma javijo njegovo lokacijo: »Najbolje, da pošljete SMS s točno lokacijo na 040 211 881, saj ga že od včeraj pokušamo najti in mu pomagati. Sicer ga ne poznamo, imamo le informacijo, da naj bi bil črno-bele barve.« 

»Pes je verjetno v precejšnji stiski,« še opozarjajo, a je nenavadno, da ga - kot kaže - nihče ne pogreša. 

»Prvič je bil opažen včeraj malo pred 11. uro na avtocesti Pobrežje - Dragučova, kjer se je potem usmeril proti Lendavi. Druga informacija je sledila deset minut kasneje, da je bil opažen tekati v smeri proti pokritem vkopu Močna na avtocesti. Prevozili smo - tako danes kot včeraj - celoten odsek avtoceste večkrat, danes do zapore Lormanje, kjer je bila kontrola vinjet, psa tam niso opazili. Torej se revež nahaja nekje med Pernico in Lenartom. Prevozili smo tudi vse kraje znotraj odsekov Pernica - Lenart - Sv. Trojica. Prosimo bodite pozorni na tem delu,« še sporočajo iz Društva za zaščito živali Maribor.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice