Vir: Facebook profil Klopca ljubezni
Nakup vozovnic in vstopnic za različne dejavnosti na Mariborskem Pohorju od danes moč opraviti tudi z unovčitvijo bonov 2021.

Vozovnice in vstopnice za različne dejavnosti na Mariborskem Pohorju je od danes moč kupiti tudi z unovčitvijo novih bonov

To velja za vse vrste vozovnic po rednih cenikih, objavljenih na spletni strani Visit Pohorje, ob tem pa tudi za tri posebne pakete, pripravljene izključno za nakup z boni 2021.

Koriščenje novih bonov je mogoče ob nakupu vseh vozovnic za krožno kabinsko žičnico, dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic, letnih kombiniranih vozovnic ter dnevnih in letnih vozovnic za Bike park Pohorje, razen vozovnice Gravity card.

Najnižja vrednost za sprejem bona je 20 evrov, sporočajo iz Marproma.

Na Mariborskem Pohorju bo 14. in 15. avgusta gostoval svetovni pokal v spustu z gorskimi kolesi in z boni možno kupiti tudi vstopnice za ogled te prireditve.

Nakup vozovnic ali vstopnic z bonom je treba opraviti na blagajni pod Pohorjem in pri tem predložiti izpolnjen obrazec BON 21 ter osebni dokument ali njegovo kopijo.

Prav tako sprejemajo naročila preko e-naslova [email protected], izdelane vozovnice pa bodo kupci zatem prevzeli na blagajni.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice