Znana radijska voditeljica Tanja Kocman je sporočila, da več ni del ekipe Radia Center.

Tanja Kocman, komedijantka in voditeljica na Radiu Center, je na svojem Instagram profilu ob fotografiji zapisala, da se poslavlja od trenutnega delovnega mesta.

»Po šestih letih so se zame na včerajšnji dan - kako ironično glede na datum - začele nove poti. Šest let sem se zbujala ob nehumanih urah, a uživala vsakič, ko se je prižgala rdeča luč. Spoznala sem ogromno ljudi, ki so mi pokazali, kakšna hočem ali nočem biti. Bila sem del nekaterih zgodb, ki so me naredile ponosno. In med nekaterimi sodelavci sem našla prijatelje, ki bodo ostali za zmeraj, ker so ... Izjemni. Zato bo ta del mojega življenja šel v poseben predalček. A odločitve so bile sprejete in od včeraj naprej nisem več del radijske zgodbe. Za zdaj,« je sporočila.

Tanja je za Mariborinfo potrdila, da je s 1. aprilom zapustila Radio Center:

Povedala je, da »od 1. aprila nisem več del Radia Center. Še naprej ostajam aktivna na svojih družbenih omrežjih, še bom pisala kolumne, scenarije zase in druge ter ohranila ljubezen do radia, ki jo bom morda še izživela na kakšni drugi frekvenci.

V življenju »definitivno izražanje ostaja moja strast še naprej in vse novosti bom z veseljem podelila na svojih kanalih,« je še dodala.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice