Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Tehnični direktor v strojegradnji

V podjetju Ledinek iščejo tehničnega direktorja v strojegradnji. Glavne naloge kandidata bodo načrtovanje, organizacija in nadzor celotnega proizvodnega procesa mehanske obdelave in implementacija novih tehnologij znanj s področja strojegradnje.

Pričakujejo najmanj sedmo stopnjo strokovne izobrazbe tehnične smeri in vsaj pet let primerljivih delovnih izkušenj v strojegradnji.

Glavni kuhar

V mariborskem lokalu V&D Evolution iščejo glavnega kuharja.

Prednost imajo osebe, ki želijo svojo kreativnost dokazati v novi, moderni kulinariki. Pričakujejo poznavanje predvsem rastlinske prehrane, odprtost, domiselnost in željo po dodatnem izobraževanju.

Prodajalec

V mariborskem podjetju Blažič robni trakovi iščejo prodajalca.

Naloge in odgovornosti kandidata bodo skrb za urejenost prodajnega asortimana v trgovini in strokovno in tehnično svetovanje strankam.

Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo šestih mesecev in urejeno delovno okolje in prijetno delovno klimo.

Perutninar

V podjetju Perutnina Ptuj zaposlijo perutninarja.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo proces vzreje matičnih jat in oskrba živali.

Pričakujejo končano najmanj nižjo poklicno izobrazbo, spoštovanje veterinarsko sanitarnega reda, zanesljivost in zavzetost.

Grafični oblikovalec

V podjetju E. Leclerc zaposlijo grafičnega oblikovalca.

Kandidat se bo ukvarjal s kreiranjem in izvedbo dekoracije v trgovini in galeriji, trženje oglaševalskih površin, dekoracijo, opremljanjem in urejanje m blaga, polic, košar in drugih elementov prodajnega in razstavnega prostora ter izložb.

Zraven rednega izplačila plače ponujajo tudi variabilni del plače, razgibano delovno okolje in možnost osebnega razvoja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice