Europark pripravlja veliko modno revijo, na kateri bodo predstavljene svetovne modne smernice za jesenske in zimske dni.

Jesen je pred vrati in mnogim misli že uhajajo na vonj po kostanjih, toplem čaju in sprehode po rdeče-rumeno obarvanem listju. Vsako jesen pa zaznamujejo novi modni trendi. Te boste lahko preverili naslednji petek na veliki modni reviji Europarka v Mariboru.

Skozi bogastvo barv, navdihujočih tekstur in čudovitih kombinacij boste utrip jeseni začutili tudi na letošnji veliki Europarkovi modni reviji.

Tuje manekenke in mister Slovenije

Najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji bo v petek, 15. septembra, ob 17.30 na osrednjem prireditvenem prostoru predstavilo svetovne modne smernice za jesenske in zimske dni.

Po modni stezi se bodo prvič v Mariboru sprehodile tuje manekenke, ki sodelujejo na tednih mode po vsem svetu, izbrane kolekcije pa bo predstavil tudi aktualni mister Slovenije Majk Peroša.

Moderatorka modne revije bo velika poznavalka modnega sveta Manja Plešnar, za glasbeno podlago pa bo poskrbel duet Pliš z Aleksandro Ilijevski in Markom Gregoričem.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice