V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 22. januarja, opravili 11.950 testiranj na koronavirus in potrdili 1506 novih okužb, gre za 12,6-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 4405 PCR testov, od katerih je bilo 1167 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 26,5-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 7545 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 339, gre za 4,5-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 158.693.

Na Covid Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Podravju 206 novih okužb v 34 občinah

Po okužbah ponovno prednjači Maribor, kjer so odkrili 73 novih okužb s koronavirusom. Sledi Slovenska Bistrica z 26 in Ptuj s 16 novimi okužbami. 

V občini Rače - Fram so odkrili devet novih okužb, v občini Hoče - Slivnica sedem, v Rušah pa šest. 

Po pet novih okužb so odkrili v občinah Ormož, Duplek in Juršinci, po štiri pa v občinah Kungota, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica in Markovci.

Tri nove okužbe so okrili v občinah Lenart, Starše in Hajdina, dve pa v občinah Kidričevo, Šentilj, Poljčane, Selnica ob Dravi, Lovrenc na Pohorju, Trnovska vas, Središče ob Dravi, Destrnik, Sveta Ana, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Makole. 

Po eno novo okužbo pa so zabeležili v občinah Gorišnica, Videm, Cirkulane, Cerkvenjak, Dornava, Zavrč in Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Brez novih okužb so tokrat občine Pesnica, Majšperk, Benedikt, Sveti Tomaž, Žetale, Podlehnik in Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice