V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 13. januarja, opravili 11.494 testiranj na koronavirus in potrdili 1767 novih okužb, gre za 15,4-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 5637 PCR testov, od katerih je bilo 1415 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 25,1-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 5857 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 352, gre za 6 odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 147.052.

Na Covid-19 Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

 

V Podravju 275 novih okužb, največ v Mariboru

Največ novih okužb je bilo v občini Maribor, in sicer 92. Sledi občina Ptuj z 21 novimi okužbami in občina Lenart s štirinajstimi novimi okužbami.

V občini Slovenska Bistrica imajo trinajst novih okužb, v občinah Ormož in Šentilj pa enajst novih okužb.

Po osem novih okužb je v občinah Hoče - Slivnica, Duplek in Pesnica, po sedem novih okužb pa v občinah Kidričevo, Ruše, Miklavž na Dravskem polju in Selnica ob Dravi.

Šest novih okužb so zabeležili v občini Žetale, pet v občini Gorišnica, po štiri pa v občinah Starše, Lovrenc na Pohorju in Sveta Ana.

V občini Rače - Fram imajo tri nove okužbe, prav tako v občinah Videm, Hajdina, Kungota, Oplotnica, Cerkvenjak in Sveti Andraž v Slovenskih goricah. 

Po dve novi okužbi imajo v občinah Poljčane, Juršinci, Makole, Središče ob Dravi in Trnovska vas.

Po eno novo okužbo pa so zabeležile občine Markovci, Dornava, Benedikt, Majšperk, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž in Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Brez okužb so tokrat občine Cirkulane, Destrnik, Podlehnik in Zavrč.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice