V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 21. februarja, opravili 1428 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 247 novih okužb, gre za 17,3-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 8551 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 185.014. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 11.032, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Podravju 50 novih okužb

Največ okužb, in sicer petnajst, so odkrili v Mariboru, na Ptuju pa osem. 

Po štiri nove okužbe so zabeležili v občinah Hoče - Slivnica in Šentilj, po tri pa v Slovenski Bistrici in Majšperku.

Dve novi okužbi ima občina Ormož, po eno pa občine Kungota, Ruše, Sveta Ana, Videm, Lenart, Miklavž na Dravskem polju, Selnica ob Dravi, Juršinci, Lovrenc na Pohorju, Poljčane in Hajdina.  

Brez novih okužb so občine Pesnica, Starše, Gorišnica, Dornava, Makole, Oplotnica, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Cirkulane, Duplek, Kidričevo, Markovci, Podlehnik, Benedikt, Destrnik, Cerkvenjak, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Rače - Fram, Središče ob Dravi, Trnovska vas, Žetale, Sveti Tomaž in Zavrč.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice