Vir: Dom upokojencev Ptuj
Iz Doma upokojencev Ptuj sporočajo novico o visokem jubileju. Kar 101. rojstni dan je zabeležil njihov stanovalec enote Kidričevo Maks.

Kot pravijo v ptujskem domu upokojencev je že 101 leto star Maks Kampl poseben možakar, poln energije, dobre volje in optimizma. 

Te dni so ga na njegovo visoko obletnico, 101. rojstni dan, obiskali domači - hči Renata Žagar z možem in sin Ljubomir Kampl z ženo, župan občine Hajdina Stanislav Glažar, njegovi hajdinski pevci s harmonikarjem in direktorica doma Vesna Šiplič Horvat.

Vir: Dom upokojencev Ptuj
Vir: Dom upokojencev Ptuj

Maks vsakodnevno spremlja politično in drugo dogajanje na televiziji in v naročenih časopisih – zanima ga vse in o vseh aktualnih dogodkih tudi rad debatira, pravijo v domu. 

»Ob vstopu v sobo prideš v 'pisarno Kampl' - se hecamo. Gospa rešuje križanke, gospod pa bere knjige ali piše razne članke in pisma,« opisujejo v Domu upokojencev Ptuj.

Karanteno sta z ženo dobro prenašala. Pogosto se slišijo s svojci in tudi z drugimi znanci po telefonu. »Vedno sta imela redne obiske in pogosto govorita, da jima je lepo in jima nič ne manjka,« še dodajajo v domu.

Na še veliko zdravih in optimizma polnih dni!

Vir: Dom upokojencev Ptuj
Vir: Dom upokojencev Ptuj
Vir: Dom upokojencev Ptuj

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice