Ste kdaj pomislili, da se lahko v Terme Ptuj oziroma v Grand Hotel Primus odpravite na prijetna druženja in zabave ter vrhunska kulinarična doživetja? Tamkajšnji chef Robert Žibrat jih zna pripraviti v najrazličnejših oblikah in z najrazličnejšimi spremljavami. Bodisi v dvoje bodisi v krogu družine, prijateljev ali znancev – vsak dogodek bo prav posebno doživetje. 

Januarska Primusova vinska zgodba o laškem rizlingu

Ljubitelji vrhunskih vin in izbrane kulinarike lahko že ta petek prisluhnete januarski Primusovi vinski zgodbi, ki v ospredje postavlja laški rizling. Svoje primerke te vinske sorte bodo predstavili Vina Breznik, Vina Gorjup in Ptujska klet, chef Robert Žibrat pa bo poskrbel za to, da bo laški rizling ustrezno podprt. Ker so Primusove vinske zgodbe zelo popularne, morate mesto na dogodku, ki bo v Klubu Gemina XIII ob 20. uri, rezervirati, in sicer na telefonsko številko 02 7494 506. Vstopnica za eno osebo za večerjo z vinsko spremljavo je 19 evrov. 

V februarju najprej norčavo, nato še zaljubljeno

Začetek februarja v termah bo, tako kot ves Ptuj, zaznamoval Pust. Potem, ko bodo kurenti 2. februarja s polnočnim skokom otvorili pustni teden na Ptuju, bo pustno norčavo tudi v termah. V ospredju bodo otroci, ki se bodo na pustni torek v Grand Hotelu Primus v najrazličnejših maskiranih izvedbah zbrali v Klubu Gemina XIII na tradicionalnem otroškem pustnem rajanju. Ples, norčije in krofi so zagotovljeni!

Po norčavem Pustu bo vajeti v Grand Hotelu Primus prevzel romantični Valentin. V soboto, 17. februarja, se boste lahko v Klubu Gemina XIII zavrteli na Valentinovem plesu. Vrsto in hitrost plesnih korakov bo narekovala skupina Export B. Valentin bo zaznamoval tudi brunch v nedeljo, 18. februarja. Če gre upoštevati rek, da gre ljubezen skozi želodec, potem je udeležba na brunchu še posebej priporočljiva, saj boste tam zagotovo dobili kakšno odlično idejo za romantično kulinarično razvajanje doma.

Za romantičen zaključek najkrajšega meseca v letu bo 23. februarja poskrbela Primusova vinska zgodba o rumenem muškatu. Svoje različice tega sladko dišečega in izredno aromatičnega vina bosta predstavila vinarja Jarc in Kobal. 

Za Valentinovo si podarita razvajanje

Za Valentinovo nikar ne pozabite na kakšno majhno pozornost za vašega najdražjega ali najdražjo. Če še nimate ideje za darilo, pomislite na to, da je dandanes najbolj dragocen čas in s tem tudi lepi skupni trenutki. Morda si prav zato podarita nekaj skupnih uric v wellnessu Valens Augusta in si privoščita popolno razvajanje v dvoje. Z darilnim bonom masažo, kopel, savnanje v dvoje ali pa kakšen tretma obraza ali telesa boste zadeli v polno – takšno Valentinovo vama bo še dolgo ostalo v spominu!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice