V štirinadstropni stavbi na Grajskem trgu, v kateri je imela ima prostore trgovina C&A, bo kmalu zaživela nova trgovina z oblačili.

Trgovski prostor, ki se nahaja v samem središču Maribora, na Grajski ulici 6, se je lani znašel med nepremičninskimi oglasi. A ljubitelji modnih in trendovskih oblačil se bodo tam lahko razveselili odprtja nove trgovine. 

Na lokaciji nekdanje trgovine C&A bo že januarja vrata odprla trgovina Sinsay. 

Otvoritev trgovine bo 26. januarja.

»Na dan otvoritve vas čakajo presenečenja in odlične ponudbe,« so zapisali na spletni strani: »Pričakujte številne zanimivosti in zabave za vso družino.«

Gre za najnovejšo blagovno znamko poljskega modnega konglomerata LPP, ki upravlja z več kot 1700 prodajalnami v 40 državah sveta.

Prvo trgovino Sinsay so v Sloveniji odprli leta 2019 v Kopru, njihova mreža pa se je nato hitro razširila še v Ljubljano, Kamnik ter Kočevje.

Predlani so poslovalnico odprli na Ptuju, kjer je bila izjemno dobro sprejeta, lani pa so se odločili odpreti poslovalnico še v Murski Soboti. 

V njihovi ponudbi najdemo predvsem trendovska oblačila tako za dekleta in fante, kot tudi za odrasle ženske in moške. Poleg modnih oblačil, lahko v trgovinah Sinsay kupci izbirajo tudi med raznimi modnimi dodatki, izdelki za dom, aktivno preživljanje prostega časa ter kozmetičnimi izdelki.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice