V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so v včeraj, 28. novembra, opravili 3644 testiranj na koronavirus in potrdili 1106 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 30,35 odstotka.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 75.305.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1591 okužb ob 6938 opravljenih testih, delež pozitivnih testov je znašal 22,82 odstotka.

Največ okužb v Mariboru

V Podravski statistični regiji so včeraj zabeležili 340 novih okužb.

Največ okužb so včeraj zabeležili v občini Maribor, in sicer 117. V občini Slovenska Bistrica imajo 36 novih okužb, na Ptuju 24, v občini Lenart pa 11.

V občini Ruše imajo osem novih okužb, v občinah Ormož, Šentilj, Oplotnica, Kidričevo in Hajdina pa sedem novih okužb.

Po šest novih okužb je v občinah Rače - Fram, Markovci, Duplek, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Cirkulane, po pet novih okužb pa v občinah Poljčane, Gorišnica, Videm, Majšperk in Cerkvenjak.

Po štiri nove okužbe imajo v občinah Pesnica, Selnica ob Dravi, Starše, Kungota, Središče ob Dravi in Sveta Trojica v Slovenskih goricah. 

Tri nove okužbe so zabeležili v občinah Lovrenc na Pohorju, Destrnik, Zavrč, Benedikt, Sveta Ana, Dornava in Sveti Tomaž. 

Po dve novi okužbi imajo v občinah Hoče - Slivnica, Miklavž na Dravskem polju, Juršinci in Žetale, eno novo okužbo pa v občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Novih okužb niso zaznali v treh podravskih občinah, in sicer v občinah Makole, Podlehnik in Trnovska vas.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice