Jasno je, da se seks prodaja in tako se razvijajo tudi tehnologije, ki omogočajo boljšo ljubezensko oziroma spolno izkušnjo. Nov produkt na Kickstarterju pa ponuja nekaj, kar – vsaj na nek način – pripomore k boljši komunikaciji partnerjev.

Na spletnem portalu za financiranje novih projektov Kickstarter se je znašel izdelek, ki je namenjen nekoliko bolj sramežljivim ljudem in se imenuje LoveSync. Gre za gumb oziroma tipko, na katero oseba pritisne, kadar si želi ljubiti s svojim partnerjem, pa si mu tega ne želijo ali nočejo povedati.

S pritiskom na gumb oseba poziva partnerja k spolnemu aktu, slednji pa mora prav tako – v primeru, da se s predlogom strinja – pritisniti na tipko in jo tudi takoj izpustiti. Če za spolne igre ni razpoložen, pa jo mora držati nekaj sekund.

Določite tudi čas »zmenka«

A s tem ne pozivate partnerja zgolj k soglasju, temveč mu lahko sporočite celo čas: med 15 minutami in 24 urami. Če mu v tem času libido pade, zadostuje za preklic le dolg pritisk. 

LoveSync lahko tako kupite na Kickstarterju, in sicer za zgolj 38,8 evrov, kar je 40 odstotkov manj od maloprodajne cene. Če bo inovatorjem uspelo zbrati zastavljenih 6.620 evrov, bo domislica romala v kupčeve roke že avgusta

Slednji pa celo svetujejo, da se gumb postavi kar ob posteljo in tako povabijo partnerja k posteljni avanturi tudi, kadar so tesno ob njem.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice