Štajerska in Prekmurska varda v novi epizodi Slovenske Risanke.

Slovenska Risanka, Facebook stran, znana po »kratkih animiranih 'sketchih', ki niso primerni za vašo krščansko družino«, kot so ustvarjalci kratkih risanih parodij zapisali v svojem opisu, je tokrat udarila po Andreju Šišku in vardih.

»Štajerska varda sedaj kot resničnostni šov,« so zapisali ustvarjalci Slovenske Risanke ob objavi risane parodije posvečene Štajerski in Prekmurski vardi, ki ni zgodbica za lahko noč.  

»Vsi liki in dogodki v tej oddaji, tudi tisti, ki temeljijo na resničnih ljudeh, so popolnoma izmišljeni,« pred ogledom parodije še opozarjajo ustvarjalci. Pod izdelek so se podpisali Oskar Dimec, Tjaša Rugelj, Žan Topolinjak in Luka Kutoša.

In odzivi? Nekateri navdušeni, drugi malo manj. 

»Čestitke, eden mojih najljubših videov na YouTubu. Kar tako naprej, je zapisal eden izmed uporabnikov na YouTubeu, drugi pa: »Prosim nadaljujte, to je neverjetna kakovost.«

Na družbenem omrežju Facebook so komentarji nekoliko manj naklonjeni. 

»Škoda, da ni kaj inovativnega, ampak za slovenske razmere je dobra parodija na velikost naših penisov,« je zapisal uporabnik, nekdo drug pa je pristavil: »Ah, da bi bili vsaj originalni, ste pa notri nametali fore iz en kup tujih 'sketchov'.«

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Spellbound Dizzy (nepreverjen)

Neokusno in primitivno......

ehmeti mehmeti (nepreverjen)

zakaj se komunisti bojijo Varde
Zato ker so vardisti dobri jebači
ki nategujejo komunistke kar
po tekočem traki
Babe od komunistov pa že v vrsti čakajo
da jih nategne kakšen vrli vardist

Starejše novice