Pri načrtovanju ureditve pogojev za vrtičkarje na občinskih zemljiščih so se na Mestni občini Ptuj odločili vse interesente povabiti na pogovor. Udeležite se ga lahko v torek, 26. novembra.

Vrtičkarji in občani Ptuja, ki jih zanima kakšni so načrti za urejanje prostora lokalne skupnosti, so zdaj dobili priložnost, da se udeležijo skupinskega pogovora z naslovom Urbani vrtovi po meri lokalne skupnosti. Govorili naj bi predvsem o vprašanju kako urediti pogoje za vrtičkarstvo, da bi ti pogoji izhajali iz potreb vrtičkarjev in pobud meščanov.

Županja skuša zagotoviti kakovostno življenjsko okolje

Pogovor načrtujejo v torek, 26. novembra 2019, od 17.00 do 20.00, potekal pa bo v predavalnici Ljudske univerze Ptuj na Mestnem trgu 2. Udeležila se ga bo tudi ptujska županja Nuška Gajšek, z željo, da bi se srečanja udeležilo čim več predstavnikov društev in drugih organizacij, ki želijo sooblikovati ptujsko vrtičkarsko skupnost.

Met tem ko bodo predstavniki dveh nevladnih organizacij - Umanotera in Focus - zbranim na sestanku predstavili temeljno vsebino načrtov za ureditev okolja, na Mestni občini dodajajo, da bo srečanje namenjeno tudi sproščenemu pogovoru med vsemi, ki si želijo aktivno prispevati k razmisleku o skupnemu razvoju vrtov na Ptuju.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice