Ko minejo »lenobni« mrzli zimski dnevi in se sloj oblačil manjša, se hitro zavemo, da smo pridobili kak kilogram (pre)več.

Tudi leta in vedno hitrejši življenjski tempo puščata posledice: Na telesu se kopiči maščobno tkivo, na zadnjici in stegnih se pojavlja vedno več celulita, obenem pa se je vedno težje znebiti nekaj odvečnih centimetrov. V želji po lepši postavi se prične iskanje primerne diete in vadbe, s katero bi preoblikovali telo. Zdrava prehrana in redno gibanje vsekakor pripomoreta k bolj zdravemu življenju, pogosto pa nista dovolj za ohranjanje napete kože ter vitkega telesa brez maščobnih oblog.

Za omenjene tegobe  sedaj obstaja učinkovita rešitev s trajnim učinkom. V Grand Hotelu Primus na Ptuju ob podpori najsodobnejše medicinske opreme izvajajo najmodernejši medicinski tretma za oblikovanje telesa Med Contour, s katerimi je oblikovanje telesa dobilo povsem nove dimenzije.  

Najboljši nekirurški tretma za oblikovanje telesa

Po mnenju strokovnjakov je tretma Med Contour ena najboljših alternativ kirurški liposukciji, s katero lahko v kratkem času preoblikujete telo. Že v eni uri se na obravnavanemu delu telesa zmanjša obseg maščobnega tkiva tudi do 2,5 cm. Deluje do najglobljih delov maščobnega tkiva in zmanjšuje celulit. 

Med Contour je popolnoma naraven, neinvaziven in neboleč tretma, pri katerem so učinki vidni takoj. »S posebno napravo oblikujemo telo s pomočjo ultrazvoka, z vakuumsko masažo, limfno stimulacijo in limfno drenažo. Zaradi kombinacije vseh postopkov se v eni uri obravnavanemu delu telesa zmanjša obseg tudi do 2,5 centimetra. Med Contour poteka pod zdravniškim nadzorom, brez kirurških posegov, bolečin in okrevanja,« tretma opisuje Tanja Rauter Pungartnik, vodja zdravstva in wellnessa v Termah Ptuj.

Opazno izboljšana silhueta telesa, bolj napeta koža, zmanjšan obseg odvečnih maščob in trdovratnega celulita, izboljšan tonus in elastičnost kože – vse to je rezultat Med Contourja. Izvaja se lahko na trebuhu, stegnih, zadnjici, pri čemer je priporočljivo izvesti do pet tretmajev.

Kot poudarja Tanja Rauter Pungartnik, vodja medico-wellness centra v Grand Hotelu Primus, lahko že vikend obisk, z dvema tretmajema, prinese za kar štiri centimetre ožji pas ali vitkejša stegna, manj celulita in boljši tonus kože.

»Po mnenju svetovno znanih zdravnikov je tretma Med Contour ena najboljših alternativ kirurški liposukciji, saj dosega primerljive rezultate na povsem neboleč in varen način. Gre za edinstven medicinski tretma, primeren tako za ženske kot za moške, ki povzroča izločanje odvečnih strupov in maščob ter s tem zmanjšuje obseg obravnavanih delov telesa. Zaradi posebne tehnologije doseže večjo globino delovanja ter omogoča poln nadzor in varnost v primerjavi s številnimi drugimi necertificiranimi napravami na trgu,« pojasnjuje Rauter Pungartnikova in dodaja, da je število tretmajev odvisno glede na želje in potrebe gosta.  

Edinstvena ne le pri nas, ampak tudi v svetu

Tretmaji se izvajajo z napravo Med Contour, patentirano in certificirano aparaturo, ki kombinira masažno terapijo in ultrazvočno globinsko segrevanje tkiva. V svetu medico-estetike gre za edinstveno tehnologijo, saj je Med Contour trenutno edina ultrazvočna naprava na svetu s pridobljenim dovoljenjem FDA (Food and Drug Administration), certifikatom kakovosti CE 0476 ter integrirano sondo za limfno drenažo in je tako edina patentirana naprava, ki omogoča celovit in nadzorovan globinski tretma brez tveganja.  

Dokazano hitra izguba centimetrov 

Rezultati so vidni že po prvem tretmaju: v 45 minutah se na obravnavanem delu telesa izgubi tudi do 2,5 centimetra, po treh tretmajih tudi do šest centimetrov, po petih tretmajih pa tudi do deset centimetrov. Najboljši rezultati se dosegajo na področju trebuha in stegen. 

Med Contour strokovnjaki priporočajo:

–    mamicam po porodu, da bodo ponovno fit,
–    damam, ki želijo ponovno obleči kavbojke iz mladosti ali atraktivno obleko in se v njej odlično počutiti,
–    vsem po 30. letu, ko se nabira odvečna maščoba okoli trebuha, na nogah ali zadnjici,
–    vsem, ki se spopadajo s trdovratnim celulitom,
–    bodočim nevestam, ki želijo biti popolne na poročni dan.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice