Kmalu po objavi prispevka o pogrešanem Denisu Časarju so ga njegovi svojci in prijatelji tudi našli. Le nekaj kilometrov od Crikvenice, kjer je bil na dopustu v počitniškem apartmaju. Zakaj se več kot teden dni ni oglasil svojim bližnjim, še ni povedal.

Prijatelji in svojci Denisa Časarja so se iz Stavešincev na hrvaško obalo odpravili zaradi namiga o lokaciji avta, ki ga je vozil.  Pri tem so ključno vlogo odigrale objave o pogrešanem na Facebooku.

Fotografijo avta, ki ga je vozil pogrešani, namreč svojci niso dobili od hrvaške policije. Poslal jim jo je nekdo, ki je objavo o pogrešanem videl na Facebooku.

Avto z murskosoboškimi registrskimi oznakami je bil parkiran v Dramlju, ki je manj kot pet kilometrov oddaljen od apartmaja v Crikvenici, kjer je pogrešani nazadnje bival. 

Časar že v Sloveniji

In v Dramlju so nato našli tudi Časarja. Živega, a kot pravijo svojci, ne v najboljšem zdravstvenem stanju, so ga nato ponoči pripeljali tudi v Slovenijo.

Svojci so Časarja včeraj pripeljali na pregled v UKC Maribor. Kot so nam povedali po telefonu, še sami ne vedo, zakaj se jim več kot teden dni ni oglašal. Delno naj bi bila za neodzivnost kriva tudi njegova sladkorna bolezen.

Morda bo razloge za izginotje svojcem razkril po zdravljenju v bolnišnici in vrnitvi v domače Stavešince.

*Fotografija Facebook profil

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice