Preverili smo najzanimivejša prosta delovna mesta, ki ta teden čakajo na vas.

Na zaposlitvenih portalih je tudi ta teden objavljenih nekaj novih zanimivih prostih delovnih mest na območju Štajerske.

Merchandiser (m/ž) za štajersko in savinjsko področje

Coca-Cola Hellenic Slovenija, eno vodilnih podjetij na trgu brezalkoholnih pijač, išče merchandiserja (m/ž) za štajersko in savinjsko področje, pričakujejo pa prijave kandidatov, ki so zanesljivi, organizirani, odgovorni ter sposobni za samostojno opravljanje dela na terenu. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, s poskusnim delom treh mesecev.

Tehnik procesov predpriprave, katodnega lakiranja (KTL) in čistilnih naprav

Tudi Magna Steyr po načrtih na veliko zaposluje za delovno mesto v novi tovarni Magna Nukleus v občini Hoče-Slivnica. Tokrat iščejo tehnika procesov predpriprave, katodnega lakiranja (KTL) in čistilnih naprav, ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo šestih mesecev

Razvijalec spletnih sistemov pri podjetju Imagine

Se vidite v vlogi razvijalca spletnih sistemov? Podjetje Imagine je eden ponudnikov celovitih poslovnih programskih rešitev. Za omenjeno delovno mesto morate obvladati programski jezik PHP in objektno programiranje, prav tako morate dobro poznavati HTML in CSS ter JavaScript  in delo s podatkovnimi bazami. Več na tej povezavi.

Iščejo tudi android programerja ali programerko 

Podjetje Margento R&D, ki se ukvarja z razvojem strojne in programske opreme in implementacijo storitev za mobilne transakcije, išče android programerka ali programerko. Ponujajo dolgoročno delovno razmerje s poskusno dobo 6 mesecev.

Strateški nabavnik v Elrad International

Podjetje Elrad International iz Gornje Radgone še vedno zaposluje s polno paro. Tokrat iščejo strateškega nabavnika, za ključno delovno mesto v nabavni verigi pa bi želeli kandidata ali kandidatko z odličnim znanjem tujih jezikov in poznavanjem sodobnih mednarodnih praks nabavnih procesov. Med drugim nudijo možnost dolgoročne zaposlitve, interna in eksterna izobraževanja ter možnost osebne in karierne rasti.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Delavec (nepreverjen)

v info.. zaposlitvene oglase lahko preverite tudi na www.inzaposlitev.net, je malo manj poznan portal ampak jaz sem tam našel zaposlitev.

lp,

Starejše novice