Ste se naveličali obstoječe službe ali pa še vedno pogledujete z primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Perutnina Ptuj potrebuje voznika motornega vozila

Perutnina Ptuj vabi sodelavca na področju logistike, ki bi opravljal prevoze, nakladal in razkladal, vzdrževal in delno čistil avtomobil ter vodil ustrezne evidence.

Izbranemu kandidatu/ki nudijo redno zaposlitev za polni delovni čas, delo v stabilnem podjetju in urejene pogoje dela, redno in stimulativno mesečno plačilo ter možnost zaposlitve za nedoločen po poskusnem obdobju.

Prijaviti se je treba do 31. julija.

Bi delali v centru za ravnanje z odpadki se išče delavca

Saubermacher zaposluje delavca za delo v Centru za ravnanje z odpadki v Kidričevem. Gre za delo na strojih in napravah, za katere bo tudi zadolžen, čiščenje osnaženih površin in obdelavo emulzij, solidifikata, kislin, lugov in ostalih kemikalij, čiščenje rezervoarjev, čiščenje oljnih lovilcev, čiščenje peskolovcev ter razna dela v centru, v skladišču in v zbirnih centrih za odpadke.

S kandidatom, ki ima opravljeno vsaj II. stopnjo izobrazbe, delovne izkušnje in vozniški izpit, bo sklenjeno delo za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesecev.

Svojo prijavo lahko oddate na obrazcu na njihovi spletni strani.

Zobozdravniki in asistenti, pozor!

V sodobno opremljenem Zobozdravstvenem centru Modri zob Ptuj potrebujejo tako zobozdravnika kot tudi zobozdravstvenega asistenta.

Zobozdravnik oziroma zobozdravnica mora imeti opravljeno smer dentalne medicine oziroma poklicno strokovno izobrazbo doktor dentalne medicine ter potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu in veljavno licenco Zdravniške zbornice Slovenije. Potrebuje tudi leto dni delovnih izkušenj in vozniški izpit. 

Ponuja se pogodba o zaposlitvi za določen čas z možnostjo podaljšanja.

Zobozdravstveni asistent oziroma asistentka pa mora imeti izkušnje v (zobo)zdravstvu, poznati osnove računalništva in se znati prilagajati. S primernim kandidatom/kandidatko bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas z možnostjo podaljšanja. 

Na obeh delovnih mestih zagotavljajo profesionalen kolektiv, kakovostno opremljeno zobozdravstveno ordinacijo, urejene delovne pogoje in redno plačilo.

Išče se širok nabor prevajalcev ...

TAIA je hitro rastoča inovativna mednarodna platforma, ki skrbi za prevajalske storitve na mednarodnem trgu.  Zaupajo jim podjetja, kot so Petrol, Conrad, Triglav, Iskra, AmCham, Kolektor in drugi. 

Na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com iščejo kakovostne prevajalce (ki so hkrati kakovostni lektorji) za poljski, slovaški, češki, albanski, portugalski, švedski, bolgarski, romunski, madžarski jezik v kombinaciji z angleškim in z vsaj tremi leti izkušnjami.

Nudijo pogodbeno delo, v primeru ekskluzivnega dogovora pa lahko mesečno plačilo znaša od 1000 – 1600 evrov bruto, odvisno od oblike pogodbenega sodelovanja. V primeru nerednega sodelovanja plačilo na besedo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice