Praznični čas je docela minil, s tem pa tudi počitnice in dopusti. Nekatera podjetja so že intenzivno začela iskati pomoč.

Ste se naveličali rutine? Sedaj lahko pobegnete tudi do Egipta in tako pomagate tamkajšnjim gostom. Ali pa ostanete na Ptuju, kjer se prav tako oziroma v njegovi okolici ponuja kar nekaj svežih delovnih mest. 

Terme Ptuj potrebujejo dva kuharja

Družba Sava Turizem vabi v svojo ekipo v Terme PTUJ dva kuharja.

Od prvega je zahtevana vsaj V. stopnjo strokovne izobrazbe gostinske, turistične ali druge ustrezne smeri, delovne izkušnje s tovrstnega področja dela in pasivno znanje enega tujega jezika. Od drugega pa vsaj IV. stopnjo strokovne izobrazbe gostinske, turistične ali druge ustrezne smeri.

Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas, delo pa se ponuja za polni delovnik z 2-mesečno poskusno dobo.

Prijava je mogoča do 31. januarja.

Monterji s Ptuja ...

Podjetje Aora, AORA, inštaliranje električnih napeljav in naprav, išče dva monterja oken in vrat ter izvajalca zaključnih del.

Zahtevana je srednja poklicna šola in vozniški izpit kategorije B, delodajalec pa želi tudi napotovanje kandidatov z zavoda.  Gre za trimesečno dopoldansko zaposlitev, iščejo pa tudi posameznike s trimesečnimi delovnimi izkušnjami.

Kandidati se lahko prijavijo do 10. februarja, in sicer po pošti, e-pošti ali telefonu.

Bi radi pobegnili na toplo?

Išče se turističnega predstavnika na destinaciji Egipt (Hurgada ali Sharm el Sheikh), ki bi sprejel in informiral goste, skrbel za nemoten potek letovanja, jih spremljal na krajših izletih, pomagal pri reševanju morebitnih težav gostov in jih odpravljal na letališče.

Pričakuje se leto dni delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, komunikativnost in pozitivna naravnanost, smisel za delo z ljudmi in znanje tujih jezikov (angleščina in hrvaščina, zaželena nemščina).
Nudijo pogodbeno delo v času sezone (od aprila do novembra 2019) ter redno plačilo.

Prijavite se lahko na zaposlitvenem portalu Mojedelo, pokličete na 02/23 43 401 ali pošljete vlogo z življenjepisom na: [email protected].

Mladi laboranti, pozor!

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor iščejo pripravnika za analitika v laboratorijski medicini.

Gre za uvajanje v samostojno delo, zahtevana pa je ustrezna izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., smer Biologija in biokemija.

Prijava je mogoča do 16. januarja, in sicer po pošti ali e-pošti.

Bi asistirali zobozdravnikom na mariborskem Pobrežju?

Na Pobrežju v Mariboru v zobozdravstvenem centru Alfa Dental, ki se pretežno ukvarja s kirurgijo, implantologijo, protetiko, zdravljenjem, estetskim zobozdravstvom ipd. se išče asistenta zobozdravnika, ki bi pripravil ordinacijo, mu asistiral, steriliziral, opravljal receptorsko delo …

Zahtevana je srednja zdravstvena izobrazba, zdravstvena nega in zaželeno znanje nemškega jezika. Gre za določen čas z možnostjo podaljšanja, pred tem pa sledi poskusna doba 3–6 mesecev.

Prijave sprejemajo na [email protected].

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice