Foto: Bernarda Plavšič
Znana mariborska vplivnica Jasna Vale, ki je svoje sledilce razvajala z modnimi nasveti, je čez noč ostala brez enega izmed poglavitnih virov zaslužka. Njen Instagram profil so izbrisali.

Mnogi menijo, da zaradi izbrisa oziroma deaktivacije profila na družbenem omrežju ni treba izgubljati živcev, vendar za nekatere posameznike podoba na družbenih omrežjih predstavlja vir zaslužka.

Znani Mariborčanki izbrisali Instagram profil

Tudi Mariborčanka Jasna Vale, znana modna vplivnica, je zadnja leta trdno gradila svoj Instagram profil, vendar je šel ves trud kar čez noč v nič.

Iz neznanega razloga so se namreč na Instagramu odločili, da izbrišejo njen profil z imenom _jasna_vale. S tem pa ni izgubila zgolj svoje baze sledilcev, ampak vse spomine in zgodbo, ki jo je ustvarjala skozi leta.

»Ko se to zgodi je res žalostno«

Žalostno novico je Mariborčanka sledilcem sporočila danes, na svojem novem Instagram profilu, ki ga ima pod imenom jasnavalenew.

»Očitno je čas za nov začetek.
Ker starega _jasna_vale profila ni več, bom zelo vesela, če me boste podprli na novem profilu, kjer bom zdaj ustvarjalca ter širila svoje vsebine. Verjamem, da me boste zvesti sledilci še radi vedno spremljali in da bomo ustvarili lepo skupnost na tem profilu. Hvala vsem za vso podporo.

P.s.: To kar se zadnje čase dogaja na Instagramu, da profili izginjajo po tekočem traku in kaj sledi po tem, ko se to zgodi je res žalostno,« je zapisala Jasna Vale v objavi na novem Instagram profilu.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Pohorčan (nepreverjen)

Od tote se lahko kuj usereš.........

Starejše novice