Prvi sneg je Mariborsko Pohorje že pobelil in iz Marproma so sporočili, kdaj se uradno začenja nova smučarska sezona. Otvoritvene dneve bodo ob akcijskih cenah vozovnic spremljali tudi zanimivi koncerti.

Smučarska sezona na Mariborskem Pohorju se bo z otvoritvenim vikendom pričela 14. decembra, akcijske cene in spremljevalni dogodki bodo trajali med vikendom od 14. do 16. decembra. V petek, 14. decembra, se bo v ciljni areni Snežnega stadiona odvijal velik koncert z znanimi slovenskimi zasedbami. Od 15. ure naprej bo obiskovalce zabavala skupina Jeannette, zatem pa bosta na odru nastopili še zasedbi CoverLover in Dan D.

Za vse smučarje oziroma imetnike smučarskih vozovnic bo vstop na prizorišče koncerta na Snežnem stadionu brezplačen, medtem ko bodo lahko ostali udeleženci vstopnice po ceni 15 evrov kupili preko Eventima.

Akcijske cene vozovnic ob odprtju sezone

Ob otvoritvenih dnevih letošnje zimske sezone na Mariborskem Pohorju med 14. in 16. decembrom bodo dnevne smučarske vozovnice za odrasle stale samo 17 evrov, za mladino 14 in za otroke 10 evrov. Katere smučarske proge bodo takrat urejene in odprte, bo odvisno predvsem od vremenskih razmer v času do napovedanega uradnega začetka zimske sezone na Pohorju.

Velika nagradna igra ob zaključku Evropskega mesta športa

Visit Pohorje Ski opening bo obenem predstavljal še uradni zaključek projekta Evropsko mesto športa, pri katerem sodeluje več partnerjev. Med drugim bo tako na prizorišču potekala tudi nagradna igra pod pokroviteljstvom Športne zveze Maribor, na kateri bomo med zbrane razdelili 100 brezplačnih dnevnih smučarskih vozovnic, 200 vstopnic za Ledno dvorano Maribor in 100 za Kopališče Pristan.

»Glede na atraktiven spremljevalni program organizatorji pričakujemo, da se bo 14. decembra pod Pohorjem zbralo večje število obiskovalcev,« napovedujejo pri Marpromu in dodajajo, da bodo vse podrobnejše informacije o dogodku v prihodnjih dneh na razpolago na spletni strani www.visitpohorje.si in Facebooku Visit Pohorje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice