Da vas ti jesenski in zimski meseci ne bodo preveč premrazili, je tukaj vroč koledar Damjana Murka.

Vsem dobro znani Damjan Murko je izdal nov glasbeni album, kar bo gotovo razveselilo njegove največje oboževalce. Od njegove zadnje plošče je navsezadnje preteklo že več kot deset let! Sveže pečeni izdelek je štajerski slavček pospremil s še bolj vročim koledarjem za prihodnje leto.

Svoj novi album z naslovom Šok in koledar za leto 2020 je štajerski slavček danes predstavil v lokalu Luft 360°.

Vroče z Damjanom tudi v 2020

Znani glasbenik zdaj že vrsto let izdaja provokativne koledarje. Hudomušne zbirke žgečkljivih fotografij so tako močno zaznamovale njegovo kariero. Ob ustvarjanju se je Murko v preteklih letih poskusil že v številnih vlogah, bil je na primer gasilec, kuhar, učitelj, vojak in športnik …

Veliko truda je bilo vloženega tudi v koledar za prihajajoče leto. Na tem je glasbenik in mojster samopromocije menda trdo delal več mesecev ter tako presegel vse dozdajšnje izdelke. 

Koledar je nastajal na različnih koncih Slovenije, za vsakim mesecem in pripadajočo podobo Murka pa se skriva posebna zgodba. Kot kaže, je tokrat veliko ustvarjal predvsem v naravi, saj so med slikami številni utrinki s plaže, polja in iz gozda. Za že sedmi koledar po vrsti pa se je letos prelevil celo v kurenta!

Ob predstavitvi svojih najnovejših projektov je Murko v mariborskem lokalu danes pripravil intimen VIP mini koncert z razstavo fotografij koledarja. Dogodka se je udeležila tudi naša ekipa in nekaj utrinkov za vas zbrala v videu in fotogaleriji.

FOTO: Jaka Arbutina

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice