Ob dvorcu Rakičan obiskovalci že šesto leto rajajo v družbi čarovnic. Poteka namreč tridnevna zabava Ples - Noč čarovnic 2018.

Organizatorji dogodka, ki v Rakičan redno privablja ljubitelje groze, so tudi letos pripravili pester program, ob glasbenih nastopih poskrbeli tudi za pestro celodnevno dogajanje z iluzionističnim šovom, atraktivnim srednjeveškim programom, čarovniškim sodnim procesom in številnimi delavnicami za najmlajše. 

Minulo soboto so s svojimi največjimi uspešnicami ozračje ogreli legendarni Parni valjak in ena najznamenitejših slovenskih rockovskih zasedb Lačni Franz

Odlično vzdušje se je nadaljevalo tudi včeraj, saj se je grajsko dvorišče prelevilo v prizorišče spektakularnega iluzionistično-čarodejskega programa – z ognjenim šovom, razgibanim celodnevnim srednjeveškim dogajanjem, otroškimi čarovniškimi delavnicami, poslikavami obrazov in zipline čarovniškim poletom.

Tako je prav vsakdo našel nekaj zase. Po čarovniški razsodbi in prižigu grmade so obiskovalce v mrak pospremile izjemne ognjene kreacije. 

Piko na i so dali Magnifico in Grupa Vigor. Na drugem festivalskem prizorišču, v grajskem šotoru, smo se medtem lahko zavrteli ob zvokih skupine Victory in Luce Basija. 

A dogajanja še ni konec ...

Jutri v znamenju rocka in rim

Sicer pa se Ples – noč čarovnic po današnjem premoru vrača jutri, 30. oktobra ob 16.00, ko bo male nadobudneže v grajskem šotoru zabaval priljubljeni Ribič Pepe. Program za najmlajše, od plesnih vsebin do čarovniških delavnic, bo zaokrožil večerni prižig grmade in spektakularni ognjeni šov. 

Ljubitelje rockovskih ritmov bodo navdušili Orleki, Mi2 in Opća Opasnost. V grajskem šotoru bodo za zabavo skrbeli domačin Pepson z gosti, najpopularnejši slovenski raper Challe Salle, Nipke in Trkaj ter Ines Erbus. Na trati pred dvorcem so kot vsako leto poskrbeli za pestro kulinarično ponudbo. Prireditev bo potekala v vsakem vremenu, in sicer v prostornih ogrevanih šotorih. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice