Ne zamudite nočnega nakupovanja z neverjetnimi popusti! V prijetnem vzdušju pobrskajte med policami prodajaln in si privoščite, kar vam srce poželi.

V Europarku Maribor nenehno skrbijo za pestro ponudbo in uresničevanje želja številnih obiskovalcev. Ta petek, 16. novembra, bodo poskrbeli, da bodo želje še lažje uresničljive.

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije namreč ponovno pripravljajo nepozabno doživetje – polno noč popustov ali Late Night Shopping.

Obiskovalci bodo lahko nakupovali vse do 24. ure, od 20. ure dalje pa bodo deležni številnih mega popustov in ugodnosti. Med 120 prodajalnami in lokali, med katerimi predvsem ljubitelji in ljubiteljice razvajanja ne smejo pozabiti na sveže odprto prodajalno The Body Shop, bodo obiskovalci zagotovo našli nekaj za svojo dušo ali lepa presenečenja za prihajajoča praznična obdarovanja najbližjih.

Poleg tega v Europarku pripravljajo veliko nagradno igro. Med tistimi, ki se bodo sprehodili skozi tako imenovana »Vrata sreče«, bodo ta s posebno melodijo naključno izbrala srečneže, ki bodo prejeli darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1500 evrov.

Zasijala bo tudi Europarkova praznična dekoracija in tako naznanila prihajajoče praznično vzdušje.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

krmača (nepreverjen)

Nobeni nori popustov, delno se približajo ceni realne vrednosti !!

Starejše novice