Z Grammyjem nominiran Robin Schulz prihaja na največji elektronski oder v Sloveniji. V Stellar Areno prinaša največji vizualno-glasbeni spektakel, kot ga pri nas še nismo doživeli.

V kar treh nočeh se bo ob jezeru v Rogozi na treh odrih zvrstilo več kot 50 DJ-ev. Stellar Arena bo gostila največje svetovne zvezdnike in lokalne izvajalce. Undetected oder bo obiskovalce popeljal po poti različnih zvrsti techna. Novost na letošnjem dogodku bo ‘after’ oder, kjer se bo zabava pričela ob sončnem vzhodu.

Za zaključek Robin Schulz

Festival bo v nedeljo zvečer na največjem elektronskem odru v Sloveniji zaključil izjemno nadarjen svetovni zvezdnik s presenetljivo močnim občutkom za hite, ki že štiri leta premika meje z glasbeno vizualnimi spektakli po celem svetu.

Robin Schulz je edinstven prodor na več platinastih lestvicah dosegel z remiksom ‘Waves (feat. Mr. Probz)’ in s singlom ‘Prayer In C (feat. Lilly Wood & The Prick)’. Z njim je osvojil iTunes lestvice v 92-ih državah, se prebil med najbolj predvajane pesmi v 68 državah in na prvo mesto globalne Shazam lestvice. S prvim remixom pa je bil nominiran za prestižno Grammy nagrado za ‘Best Remixed Recordings’.

Z izjemnimi nastopi na uglednih prireditvah, kot so londonski iTunes festival, belgijski Tomorrowland, Mayday, Festival One Nature, Miami's Ultra Music Festival in festival Ultra na Japonskem ter razprodanimi spektakularnimi turnejami po Evropi, ZDA, Aziji in Avstraliji, se je umetnik svetovnim velikanom pridružil že pri svojih 30-ih letih. Danes je Robin Schulz prodal skupaj že več kot 7 milijonov izvodov svojih prvih dveh albumov ter z različnimi singli dosegel več kot 2,5 milijarde predvajanj.  

Prvo noč StellarBeat festivala bomo v Sloveniji prvič doživeli okultno, a zapeljivo glasbo, ki jo ustvarja za zlato masko skriti Claptone. Obkrožen z občutkom misterija prireja nepozabna glasbena doživetja ter vsakič začara občinstvo, kar bo dokazal tudi v Stellar Areni.

Drugi večer festivala se bo Sloveniji prvič predstavil nizozemski DJ in producent turških korenin Burak Yeter, ki je svetovni vzpon doživel s singlom 'Tuesday', največjim hitom zadnjih let. V zvezdni glasbeni areni se jim bodo pridružili tudi turški ˝hitmaker˝ Mahmut Orhan ter izjemno uspešni DJ-i iz Slovenije in širše regije kot so  Mike Vale, Vanillaz, Kosta Radman, Dekova in mnogi drugi.

Organizatorji so zaenkrat razkrili samo nastopajoče na enem izmed 3 odrov. V kratkem bodo razkrili še techno izvajalce Undetected odra!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice