Na dogajanje, ki se je ponoči odvilo na Ptuju, se je zdaj odzvala tudi kmetijska ministrica in predsednica stranke DeSUS Aleksandra Pivec.

Spomnimo, da so neznanci na Ptuju poškodovali avtomobil, za katerega naj bi domnevali, da je v lasti ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Aleksandre Pivec

Do poškodovanja avtomobila je po besedah Pivčeve prišlo pri sosedu, ki ima ob hiši podobno parkirišče kot ona, tudi avtomobil ima podobnega tipa, kot ga ima sama.

»Glede na to, da so bile v preteklem obdobju nekatere grožnje izrečene meni osebno, policisti iz previdnosti to skušajo povezati. Zdaj je v teku policijska preiskava, ki bo pokazala, ali je ta zgodba povezana,« je dejala Pivčeva.

Dogajanja posebej ne želi komentirati, prav tako ne želi komentirati, ali jo je strah.

»Je pa vse, kar se dogaja, izjemno neprimerno v duhu vsega političnega dogajanja. Mislim, da smo presegli že vse meje sprejemljivega in da dejansko slovenski javnosti dajemo sporočilo, da se v politiki več ne znamo pogovarjati in dogovarjati ter iskati skupnih vsebin, ampak gremo na nivo nekih osebnih groženj in osebnega ustrahovanja,« je povedala ministrica.

Dodala je, da ni samo neprimerno za njih politike, ampak je neprimerno, da to sporočajo v slovenski prostor, ki pričakuje, »da bomo na vsebinskih zadevah kaj dobrega in pa koristnega naredili«.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice