Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

GLS kurir na Ptuju

Vpodjetju General logistics systems, pogodbenem partnerju podjetja GLS, zaradi hitre rasti iščejo nove sodelavce, med drugim tudi GLS kurirja na Ptuju. Ta bo skrbel za dostavo in prevzem paketov z dostavnim vozilom na lokalnem terenu. Delo poteka na terenu in delno v skladišču.

Pri kandidatih so zaželene izkušnje v vsaj podobni branži in izkušnje z upravljanjem dostavnih vozil. Potrebujejo tudi veljaven vozniški izpit in potrdilo o nekaznovanosti. Nudijo dinamično delo za daljši čas in pošteno plačilo, odvisno od kvalitete opravljenega dela.

Picopek in žar mojster v Food trucku v Rogozi

V podjetju Lunta inženiring iščejo picopeka in žar mojstra za Food truck pri športno-rekreacijskem objektu Multisport Arena v Rogozi. Delavec bo skrbel za pripravo pic, dobrot z žara, toplih jedi, hitre hrane in malic, pa tudi za naročanje in prevzem živil, čiščenje in drugo.

Od kandidatov pričakujejo vozniški izpit B kategorije, prijaznost, odgovornost, veselje do kuhinjskih opravil in kreativnost pri pripravi jedi. V zameno nudijo poskusno dvoizmensko delo za en mesec z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas.

Avtomehanik v Mariboru

V mariborskem podjetju Avto Koletnik iščejo avtomehanika, ki bi pomagal skrbeti za celovit avtoservis. V podjetju skrbijo za servisiranje blagovnih znamk Renault, Nissan, Subaru in Dacia, skrbijo pa tudi za prodajo rabljenih vozil.

Od kandidatov pričakujejo zdravniško spričevalo, da delo avtomehanika lahko opravljajo, in potrdilo o nekaznovanosti. Nudijo dobre pogoje dela in urejen delovni čas.

Skrbnik polic na Ptuju

V ljublljanskem podjetju PKK iščejo skrbnika polic na Ptuju. Delavec bo skrbel za nalaganje izdelkov na police in stojala.

Gre za projektno delo, kandidati morajo imeti zanj odprt in aktiven s. p., klasičen ali popoldanski. Od kandidatov zahtevajo še zanesljivost in lasten prevoz. Nudijo dinamično in samostojno delo

Prodajalec v poslovalnici Lidla v Mariboru

V podjetju Lidl Slovenija iščejo več prodajalcev za delo v trgovini v Mariboru. Delavci bodo skrbeli za zalaganje polic, pripravo pekovskih izdelkov, skrbeli bodo za čistost in urejenost polic in trgovine, delali bodo na blagajni in podobno.

Od kandidatov pričakujejo najmanj IV. stopnjo izobrazbe oziroma opravljen preizkus strokovne usposobljenosti za prodajalca in opravljen izpit b kategorije. Ponujajo začetno pogodbo za šest mesecev in mesečno plačilo, ki je nad slovenskim povprečjem v trgovinski dejavnosti.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Sreda (nepreverjen)

Zanimive priložnosti?

Gejski posli (nepreverjen)

gayserbia rs

In reply to by Sreda (nepreverjen)

Starejše novice