Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Sodelavec za podporo prodaji

Pošta Slovenije v Mariboru ponuja zaposlitev za nedoločen čas na področju prodaje. Za izvajanje tržnih aktivnosti je potrebna visokošolska izobrazba in najmanj leto dni delovnih izkušenj.

Svetovalec

Znova je odprto delovno mesto tudi na mariborski upravni enoti. Svetovalca iščejo v Referatu za migracije. Delovno mesto svetovalca je na voljo tudi na Upravni enoti Pesnica, in sicer v Oddelku za okolje, prostor in kmetijstvo. 

Notranji revizor

Nova KBM ponuja zaposlitev v notranji reviziji. Iščejo osebo z visoko stopnjo odgovornosti in integritete. Zahtevana je najmanj izobrazba prve bolonjske stopnje in napredno znanje angleščine, obljubljajo pa pogodbo za nedoločen čas. 

Prodajni svetovalec

V kolikor radi delate z ljudmi in ste vešči prodaje, lahko kandidate za delovno mesto prodajnega svetovalca v trgovskem centru Merkur Ptuj.

Voznik motornega vozila

Ponovno zaposluje tudi družba Perutnina Ptuj, kjer iščejo osebo za opravljanje prevozov v domačem prometu. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas.

Delovna mesta v Pomurju

Tajnik

Osnovna šola Prežihovega Voranca v Srednji Bistrici potrebuje osebo za opravljanje upravno-administrativnega in kadrovskega dela za zavod. Zahtevana je višješolska izobrazba in najmanj dve leti delovnih izkušenj.

Delovodja terenskih del

Medicop za nedoločen čas zaposli srednješolsko izobraženega kandidata, ki bo med drugim zadolžen za pripravo projektnih nalog za sisteme oskrbe z medicinskimi plini.

Strokovni sodelavec v računovodstvu

Prosto delovno mesto je v Zdravilišču Radenci, kjer potrebujejo sveže moči v računovodstvu. Za opravljanje operativnih nalog s področja računovodstva potrebujete vsaj dve leti delovnih izkušenj na področju financ in računovodstva. 

Vodja - organizator dela

Potrebo po vodstvenem kadru ima družba Moda Mi&Lan, ki išče človeka za spremljanje planov in ugotavljanje kvalitete v vseh fazah dela. Zahtevano je osnovno znanje angleščine in nemščine. 

Višji svetovalec

Radenska občina ponuja zaposlitev na delovnem mestu višjega svetovalca za gospodarske javne službe in komunalno ureditev. V izbirnem postopku za vodjo režijskega obrata boste morali odgovoriti na pet vprašanj s področja lokalne samouprave. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice