Alen Hodnik, direktor podjetja Javne službe Ptuj.
Analitična hiša Bisnode je družbi Javne službe Ptuj podelila Certifikat bonitetne odličnosti AAA, kar družbo uvršča med 6,8 odstotkov najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov in temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto ter obenem napoveduje varnost poslovanja v naslednjem letu. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju. 

V Sloveniji je v letu 2017 med vsemi 167.703 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost AAA doseglo zgolj 11.440 podjetij. V splošni dejavnosti, kamor spada tudi družba Javne službe Ptuj, pa je registriranih 145 podjetij, od tega le 7 podjetij dosega mednarodno priznane standarde bonitetne odličnosti.

Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

Alen Hodnik, direktor podjetja Javne službe Ptuj, je prepričan, da bodo s prejetim certifikata utrdili zaupanje in ga uporabili kot dodatno referenco pri razpisih ter pri poslovanju s poslovnimi partnerji.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

krmača (nepreverjen)

To je možno samo v javni služba, tam tudi dobijo certifikat družini prijazno podjetje ?!

Starejše novice