Ena največjih letalskih družb na svetu Emirates bo v sredo, 5. decembra, v mariborskem hotelu City iskala nove sodelavce. A že za same razgovore morate zadostiti številnim pogojem.

V sredo, 5. decembra, bo v Hotelu City potekal dan odprtih vrat za kabinsko osebje pri letalski družbi Emirates. »Jutri lahko postane svet vaša pisarna. Živeli boste v dinamičnem Dubaju in potovali po svetu s kolegi iz več kot 135 držav,« vabijo na dogodek pri eni najhitreje rastočih letalskih družb na svetu, kjer obljubljajo tudi privlačno neobdavčeno plačo in stanovanje.

Dan odprtih vrat se bo začel ob 8. uri in potekal ves dan, letalska družba pa išče 10 novih sodelavcev. S seboj morate prinesti življenjepis s fotografijami.

A da bi prišli bližje sanjam o službi z neobdavčeno plačo in življenjem v Dubaju, morate zadostiti številnim strogim kriterijem. Ne smete biti mlajši od 21 let, v višino morate meriti vsaj 160 centimetrov, z iztegnjenimi rokami pa vsaj 212 centimetrov.
Poleg obvladanja tekoče angleščine morate biti prilagodljivi in dobro fizično pripravljeni, izpod obleke pa vam ne smejo kukati tatuji.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice