Preverili smo ponudbo prostih delovnih mest. Magna za tovarno v Hočah še vedno ni našla dovolj delavcev, trenutno pospešeno iščejo več delavcev za različna delovna mesta. V Mariboru zaposlujeta tudi trgovca, priložnost tudi za druge.

Trg prostih delovnih mest tudi ta teden ponuja kar nekaj možnosti iskalcem zaposlitve na območju Maribora in bližnje okolice. Izbrskali smo nekaj zanimivih oglasov.

Mercator zaposluje prodajalce in komisionarje

Cash & Carry poslovalnica Mercatorja na Tržaški cesti trenutno išče več delavcev. Razpisana so prosta delovna mesta za delo prodajalca in komisionarja. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s trimesečnim poskusnim delom, pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi na mestu prodajalca pa je tudi potrdilo o nekaznovanosti. Obljubljajo redno plačilo ter višji regres kot ga določa Kolektivna pogodba trgovine ter vplačevanje premije za dodatno pokojninsko zavarovanje ter druge ugodne oblike zavarovanj.

Delo v Lesnininem skladišču

Lesnina v Mariboru išče skladiščnika, ki bo skrbel za nakladanje in razkladanje pohištva, izdajo blaga strankam, odgovornost za zalogo v celotnem skladišču ter skrb za urejenost skladišča. Od kandidatov pričakujejo poklicno ali srednjo strokovno izobrazbo, poznavanje skladiščnega dela, samostojnost in poznavanje dela z računalnikom. Izpit za viličarja predstavlja prednost, ponujajo pa stimulativno plačilo.

Magna išče več delavcev

Magna želi v prvi treh mesecih prihodnjega leta zagnati proizvodnjo v Hočah. Kljub temu, da so zelo zaželen delodajalec, delavcev še vedno ni dovolj. »Izključeno iščemo kadre za proizvodnjo v Hočah. Upamo, da bomo čim prej lahko pričeli s proizvodnjo, potrebe pa so kar velike,« je priznala Simona Filipič iz kadrovske službe Magne in pojasnila, katere poklice najbolj iščejo.

»Najbolj iščemo strokovne delavce v proizvodnji, ličarje, pleskarje, karoseriste in lesarske tehnike. To so trenutno najbolj iskani poklici za delo v Magni, pa tudi največji manjko je na tem področju,« je poudarila uslužbenka kadrovske službe Magne

V teh dneh pri Magni iščejo monterje orodij, viličariste in varnostnike. Za delo v hoški Magni ni potrebna posebna izobrazba, nudijo pa pogodbo za nedoločen čas s poskusno dobo enega meseca.

Razvojni analitik v Marifarmu

Farmacevtska družba Marifarm išče razvojnega analitika, ki bo opravljal razvojno in raziskovalno delo. Iščejo kandidata s 7. ali 6/2. stopnjo izobrazbe farmacevtske, kemijske, zdravstvene ali druge ustrezne smeri, ki naj bi imel najmanj dve leti delovnih izkušenj na področju razvoja v farmacevtski industriji. Kandidat mora zelo dobro obvladati angleški jezik in biti pripravljen na občasne poslovne poti v tujino. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom 6 mesecev in fleksibilen delovni čas. Svojim zaposlenim nudijo tudi zdravo prehrano v lastni restavraciji s pogledom na Pohorje in možnost uporabe pokritega parkirišča.

Poslovodja Tuša na Taboru

Tuš market Pariške komune v Mariboru iščejo novega poslovodjo. Ta bo zadolžen za vodenje in organizacijo delovnega procesa v poslovni enoti, od kandidata pa v Tušu zahtevajo vsaj V. stopnjo strokovne izobrazbe ekonomske, komercialne ali druge ustrezne smeri ter najmanj dve leti delovnih izkušenj na področju trgovine in vodenja ljudi. Novega poslovodjo čaka zaposlitev za nedoločen čas.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice