Dolgoletne zaveze in prizadevanja Perutnine Ptuj na področju zagotavljanja najvišje kakovosti ob zvestih in zadovoljnih kupcih vsako leto potrjujejo tudi neodvisni strokovnjaki.

To potrjuje tudi letošnja bera medalj v okviru 39. mednarodnega ocenjevanja kakovosti mesa in mesnih izdelkov pod okriljem 56. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA v Gornji Radgoni.

Številne zlate medalje za meso in mesne izdelke

V kategoriji meso je linija Natur Premium iz piščancem prijazne reje že četrto leto zapored prejela zlato medaljo, prav tako piščančji kebab in fit nabodalca. V tej kategoriji je Perutnina Ptuj prejela skupno 16 zlatih in 8 srebrnih medalj ter posebno priznanje za tržno ponudbo mesa.

»Skupno smo v kategoriji mesni izdelki prejeli 25 zlatih in 4 srebrna priznanja ter posebno priznanje za varovalne mesnine za izdelke z zmanjšano vsebnostjo maščob,« so sporočili s Perutnine Ptuj.

Hrenovke šampion kakovosti

Naziv šampion kakovosti (prejmejo izdelki, ki so tri leta zapored ocenjena z zlato medaljo)  je v kategoriji mesni izdelki prejel izdelek Pepe party mix – hrenovke z zmanjšano vsebnostjo soli.

Najbolj prepoznavna blagovna znamka Poli tudi na letošnji AGRI potrjuje najvišja priznanja, vsi ocenjeni izdelki iz Poli asortimana so prejeli zlata priznanja, skupno kar 7 (Poli, Poli z vrtninami, Poli s sirom, Poli light, Poli hrenovka, Poli coctail hrenovka, Poli mini hrenovka).

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice