Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda katero čaka ravno na vas.

Delovna mesta v Podravju

Strokovnjak na področju e-izobraževanja

Vodilna online fakulteta v Sloveniji DOBA med svoje vrste vabi vrhunskega strokovnjaka, ki ima dobro poznavanje trendov in dobrih praks e-izobraževanja v svetu.

Načelnik 

Po razrešitvi Srečka Đurova je na voljo stolček načelnika mariborske upravne enote. Zahtevana je najmanj visokošolska univerzitetna izobrazba in sedem let delovnih izkušenj.

Svetovalec

Če imate radi delo z ljudmi, se lahko zaposlitev v ptujski poslovalnici družbe OBI. Zaželeno je poznavanje vrtnarjenja, rastlin, hortikulture in vrtnega orodja.

Vodja financ in računovodstva

Podjetje Asfalti Ptuj, ki deluje v okviru mednarodne skupine COLAS in je specializirano za izgradnjo, rekonstrukcijo in vzdrževanje avtocest, cest ter vseh transportnih površin, išče primerno osebo za vodenje finančno računovodskega oddelka.

Pravni asistent

Mariborska notarka Nataša Počkaj potrebuje pomoč pri pravnih opravilih. Zahteva najmanj dve leti izkušenj pri delu v notarski pisarni.

Delovna mesta v Pomurju

Monter, vodovodni inštalater

Lahko postanete del največjega evropskega proizvajalca bivalnih enot. Gornjeradgonski Arcont namreč ponuja delovni mesti monterja in vodovodnega inštalaterja.

Vodja salona, prodajalec-svetovalec

Kemoplast v razstavno-prodajnem salonu v Murski Soboti išče vodjo poslovne enote in prodajalca. Pogoj je najmanj pol leta delovnih izkušenj

Poslovni sekretar

Lendavska občina zaposli poslovnega sekretarja, ki bo koordiniral poslovne stike in izvajal vse naloge pisarniškega poslovanja. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, madžarščina pa ni pogoj.

Knjigovodja

V Javnem podjetju za ravnanje z odpadki Puconci med svoje vrste vabijo knjigovodjo, ki bo odgovoren za knjiženje računov.

Višji svetovalec

Občina Tišina išče pravnika z najmanj štirimi leti delovnih izkušenj, ki bo sodeloval pri oblikovanju sistemskih rešitev in vodil najzahtevnejše upravne postopke, javne razpise in javna naročila. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice