Certifikat za najboljše fiksno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji v Sloveniji ima Telemach.
Neodvisna raziskava mednarodnega podjeta Umlaut je pokazala, da med telekomunikacijskimi operaterji v Sloveniji najboljšo uporabniško izkušnjo ponuja Telemach.

Svet zabave, izkušnje na vseh napravah in dostopnost storitev so dandanes nepogrešljivi elementi, ki poleg odzivnosti in cene ključno vplivajo na marsikatero nakupno odločitev. V Sloveniji je področje telekomunikacij v preteklih šestih mesecih raziskovalo podjetje Umlaut, mednarodno priznana družba, ki na različnih svetovnih trgih raziskuje uporabniško izkušnjo ter kakovost omrežij.

Družba Umlaut, do oktobra 2019 imenovana P3, se ukvarja s tehničnim in menedžerskim svetovanjem na področjih omrežij in mobilnih tehnologij, certifikate pa je podelila že v 120 državah po svetu, med drugim tudi tujim telekomunikacijskim operaterjem, kot so Vodafone, Swisscom, Verizon, Deutsche Telekom in drugi.

Telemach v družbi znanih obrazov prejel certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji.

»S svojimi izkušnjami na področju preizkušanja omrežij preverjamo in potrjujemo delovanje storitev. Umlautov certifikat za storitve je idealno orodje za neodvisno ocenjevanje in potrjevanje omrežij ter storitev, ki jih ponujajo. To opravimo z neodvisnimi meritvami in revizijami kakovosti storitev. Certifikat je izjava o uspešni potrditvi storitev in Telemach ima trenutno v Sloveniji med preizkušenimi najboljše omrežje po uporabniški izkušnji,« potrjuje Hakan Ekmen, predsednik uprave družbe Umlaut.

Telemachovo omrežje je zanesljivo in zmogljivo

Tako zadnjih nekaj let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji in ponudnik fiksnih storitev svojim uporabnikom tudi glede na podatke neodvisnih preizkusov ponuja najboljšo storitev na trgu.

»To je potrditev našega večletnega dela in prizadevanj, da postanemo najboljši. Imamo odlično tehnologijo, pripravljeno na izzive prihodnosti in nadaljnji razvoj. Naše omrežje je zanesljivo in zmogljivo ter zagotavlja najboljšo pokritost z omrežjem LTE,« pravi Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.

Certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji je Telemachu predal Hakan Ekmen, predsednik uprave družbe Umlaut.

Pa video vsebine?

Telemach ima v tem trenutku 22,2-odstotni tržni delež na področju mobilne telefonije v Sloveniji. Za primerjavo: leta 2015 je ta delež znašal 14 odstotkov. Obenem velja za najbolj priljubljeno izbiro na področju video vsebin, kjer obvladuje 36,4 odstotka trga.

Prizadevanja za neprestano izpopolnjevanje in skrb za kakovost ter delovanje omrežja 24 ur na dan brez prestanka bodo tako osnova delovanja tudi v prihodnosti, so zagotovili v Telemachu.

»Telemach kot inovativno, prilagodljivo ter v prihodnost in tehnološko dovršenost usmerjeno podjetje pomaga pri preoblikovanju digitalne družbe in rasti gospodarstva v Sloveniji. S svojim dovršenim in dokazano najboljšim omrežjem pa je zavezano uporabnikom še naprej zagotavljati napredne storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo,« je še dodal Adrian Ježina.

Predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina z nagradama za najboljše fiksno in mobilno omrežje v Sloveniji po uporabniški izkušnji

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice