Iščete zaposlitev? Preverite, morda pa katero zanimivo delovno mesto čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Organizator dela v poštnem logističnem centru

Pošta Slovenije išče organizatorja dela v njihovem poštnem logističnem centru v Mariboru. Delovne naloge vključujejo organiziranje, usklajevanje in kontroliranje v sami enoti, poleg tega reševanje reklamacij, spremljanje in posredovanje najav o odpravi pošiljk, kontroliranje pošiljk za nadaljnji carinski postopek in podobno.

Pri tem so potrebne dvoletne delovne izkušnje, višješolsko ali višje strokovno izobraževanje s področja poštnega prometa, logistike ali podobne, zahtevan je tudi vozniški izpit B kategorije. 

Strokovni sodelavec za marketing

Šport Maribor, družba za upravljanje s športnimi objekti, išče strokovnega sodelavca za marketing. Njegove delovne naloge vključujejo izvajanje in grajenje marketinške ter prodajne strategije za potrebe projekta Olimpijski festival evropske mladine, upravljanje družbenih kanalov, sodelovanje z marketinškimi agencijami in podobno.

Pri tem so potrebne dvoletne delovne izkušnje, višješolska oziroma višja strokovna izobrazba ter vozniško dovoljenje kategorije B. 

Delavec v Snagi

Snaga, družba za ravnanje z odpadki in druge komunalne storitve, išče delavca za čiščenje poslovnih prostorov in sanitarij, za delo s področja komunalnih dejavnosti družbe, pometanje parkov, ulic in drugih površin, odstranjevanje snega in podobno.

Pri tem niso potrebne nikakršne delovne izkušnje, zahtevana ni niti izobrazba.

Zobozdravnik

Zobozdravstveni zavod Doktor Golčer išče zobozdravnika oziroma zobozdravnico za delo v njihovi ambulanti.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zobozdravstva. Delovne izkušnje niso zahtevane. 

Cvetličar

Cvetličarna Zvonček išče v Mariboru cvetličarja oziroma cvetličarko za delo v cvetličarni in po potrebi tudi na terenu.

Potrebna je le srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane. 

Kuhar

Osnovna šola Cirkulane - Zavrč išče kuharja za dnevno kuhanje obrokov po programu in za izdajo hrane otrokom ter delavcem šole.

Pri tem so potrebne petletne delovne izkušnje in srednja poklicna šola. 

Sodelavec v glavni pisarni

Center za socialno delo Spodnje Podravje išče na Ptuju sodelavca v glavni pisarni, katerega delovne naloge vključujejo upravljanje z dokumentiranim gradivom, izvajanje administrativnih del, vodenje evidenc ter pripravo poročil.

Potrebne so devetmesečne delovne izkušnje ter višješolska oziroma višja strokovna izobrazba.

Delovna mesta v Pomurju

Bibliotekar

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota išče bibliotekarja za strokovna dela na področju dela z uporabniki, pridobivanje in vsebinsko obdelavo knjižničnega gradiva ter za delo z uporabniki.

Potrebna je visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje. Potreben je tudi strokovni izpit bibliotekarske stroke, ki ga lahko delavec opravi kasneje.

Učitelj geografije

Osnovna šola Šalovci išče učitelja za poučevanje geografije v osnovni šoli.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba s področja izobraževanja, poleg tega pa triletne delovne izkušnje, opravljen strokovni izpit ter potrdilo o nekaznovanosti.

Kuharski pomočnik

Vrtec Murska Sobota išče kuharskega pomočnika. Delovne naloge vključujejo pripravo ter razdeljevanje dnevnih obrokov, čiščenje živil, pomivanje posode ter strojev in podobno.

Potrebne so enoletne delovne izkušnje ter končana osnovna šola in tečaj za kuharskega pomočnika.

Proizvodno skladiščni delavec

Podjetje Panvita išče proizvodno skladiščnega delavca za predpripravo, pripravo in pakiranje piščančjega mesa, poleg tega pa za ostala dela v pakirnici.

Pri tem delovne izkušnje niso potrebne, potrebna je le osnovnošolska izobrazba.

Psiholog

Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije Soča išče v Murski Soboti psihologa za psihološko diagnostiko. Delovne izkušnje vključujejo uporabo manj zahtevnih psihodiagnostičnih sredstev, psihoterapevtsko delo ter sodelovanje v interdisciplinarnem timu.

Potrebne so šestmesečne delovne izkušnje, visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja univerzitetna izobrazba s področja psihologije ter opravljeno pripravništvo in strokovni izpit v zdravstvu.

Kuhar

Bunker postapocalyptic steampunk bar v Murski Soboti išče kuharje za delo v njihovem lokalu.

Vsi, ki so zainteresirani, se lahko oglasijo na njihovem Facebook profilu ali preko elektronskega naslova [email protected].

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice