Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Organizator kulturnega programa/Koordinator in organizator kulturnega programa

V Dvorcu Rakičan iščejo kandidate za dve podobni delovni mesti.

Na obeh delovnih mestih bo potrebno organizirati, koordinirati in izvajati delo z delovnega področja projekta, pri enem bo potrebna srednješolska izobrazba, pri drugem pa mora kandidati imeti opravljeno visokošolsko izobrazbo druge stopnje.

Strokovni sodelavec za škode

Če imate znanje in izkušnje s področja avtomobilizma, se lahko zaposlite na Zavarovalnici Sava. Za nedoločen čas delo dobi oseba, ki bo opravljala naloge na področju avtomobilskih škod.

Gasilec - serviser

Murskosoboški prostovoljni gasilci med svoje vrste vabijo gasilca, ki bo sodeloval pri intervencijah in tudi znal servisirati gasilne aparate.

Administrator

Lendavsko podjetje Agentrade potrebuje pomoč na administrativnem področju. Zaposlijo administratorja, ki bo opravljal različna dela na računalniku, potrebno pa bo znanje madžarskega jezika.

Vodja finančno - računovodske službe

Vodstveni kader išče Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer. Delo dobi izkušeni ekonomist, ki bo odgovoren za poslovanje družbe. 

Področni svetovalec

Za eno leto pripravništva se lahko prijavite na razpis Javne agencije za železniški promet Republike Slovenije. Delo zajema predvsem upravne naloge, potrebna pa bo visokošolska izobrazba prve stopnje.

Pisarniški referent

V okviru projekta Dom-doma delo dobi upravno-administrativni delavec s srednješolsko izobrazbo. Kandidat bo opravljal administrativna dela v Domu dr. Jožeta Potrča Poljčane.

Svetovalni delavec

Na Osnovni šoli Malečnik za skrajšani delovni čas potrebujejo psihologa, ki opravljal delo z učenci.

Koordinator in organizator kulturnega programa

V okviru operacije 'Mladi za Borštnika, Borštnik za mlade' Slovensko narodno gledališče Maribor potrebuje osebo, ki bo načrtovala in izvajala prireditveni program festivala Borštnikovo srečanje.

Nepremičninski posrednik

Če imate radi terensko delo in delo z ljudmi ter še nekaj prodajnih izkušenj, potem se lahko zaposlitev kot nepremičninski posrednik v mariborski nepremičninski družbi Century 21

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice