Foto: Pikapolonica - vse za otroka, Facebook
Veriga uspešnih otroških prodajaln Pikapolonica je včeraj ponovno odprla 12 svojih poslovalnic, še dodatnih 12 bo odprtih jutri. Odprte so tudi prodajalne Baby Center, razen ene poslovalnice.

Z včerajšnjim dnem, 24. novembrom 2020, so ponovno odprli 12 prodajaln z opremo za otroke Pikapolonica po Sloveniji. Gre za poslovne enote Ptuj 2, Maribor 2, Murska Sobota, Slovenska Bistrica, Celje, Velenje, Ljubljana, Kamnik, Nova Gorica, Kranj, Koper in Novo mesto.

Jutri, 26. novembra, pa bodo odprli še 12 poslovalnic: Rogaška Slatina, Prevalje, Slovenske Konjice, Ljutomer, Maribor Qlandia, Domžale, Brežice, Žalec, Jesenice, Kočevje, Škofja Loka in Lenart.

S 16. novembrom so v Sloveniji ostale odprte le še živilske trgovine in tiste, ki prodajajo blago za osebno nego in čiščenje, vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji. Večji trgovci, ki ne prodajajo le živil, so tako iz svoje ponudbe morali umakniti tehnične izdelke, oblačila in obutev.

V prodajalnah je mogoče tudi prevzeti blago, naročenega na spletu

»Zaradi omejitev lahko izbirate le med izdelki za dojenčke in malčke, kot so hrana, plenice, izdelki za nego in zdravje, kozmetika in igrače,« so pojasnili v podjetju Pikapolonica.

Pred obiskom lahko trgovine Pikapolonica tudi pokličete, jim pišete ali pa prek spletne prodajalne naročite vse ostale izdelke in jih v prodajalni tudi prevzamete.

Pri poslovanju bodo seveda upoštevali vse predpisane ukrepe in navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Kupce prosijo, da tudi sami storijo enako.

V omejenem obsegu odprte tudi prodajalne Baby Center

Od včeraj so ponovne odprte tudi vse prodajalne Baby Center, razen poslovalnice Ljubljana Nama.

Možen je nakup najnujnejših izdelkov za dojenčke in malčke, kot so hrana, različni pripomočki za hranjenje, nego in zdravje, plenice, kozmetični izdelki in igrače. Prodaja ostalih izdelkov trenutno ni dovoljena.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice