Slika je simbolična.
Komitenti Nove KBM, ki želijo danes preko aplikacije ali spletne banke upravljati s svojim bančnim računom, so naleteli na napako.

Na uredništvo se obračajo bralci Ptujinfo, ki poročajo, da imajo že od zgodnjih jutranjih ur težave pri spletnih in mobilnih dostopih do svojih osebnih bančnih računov pri Novi KBM, ter podjetja, ki do svojih bančnih storitev dostopajo preko sistema Poslovni [email protected].

»Ne moreš pogledati stanja, ne moreš narediti nobene transakcije, sploh pa ne moreš izvršiti plačila za naročeno blago, ki ga lahko dobiš samo, če plačaš preko WSPay-a in le tako dobiš kodo za dvig naročenih artiklov,« je zapisal eden izmed uporabnikov [email protected] računa.

O težavah z [email protected] računi poroča več bralcev.
Bodo zaradi zaradi zloma sistema številni Mariborčani danes zaman čakali na plače?

Koliko Ptujčanov bo danes zaradi zloma sistema zaman čakalo na plačo?

Bralci opozarjajo še na dejstvo, da ima danes velika večina podjetij plačni dan, kar bi lahko pomenilo, da bi lahko nekateri komitenti Nove KBM na plačo čakali zaman.

Na Novi KBM za uredništvo pojasnjujejo, da težave že odpravljajo: »Zaradi tehničnih težav je delovanje spletnih in mobilnih aplikacij Nove KBM ter izvajanje plačilnega prometa prek spletnih in mobilnih aplikacij trenutno moteno, o čemer smo stranke že obvestili.«

»Stranke prosimo, da za nujne posle uporabijo bankomate, ki delujejo nemoteno, prav tako lahko stranke nemoteno plačujejo s karticami Nove KBM na POS terminalih,« še svetujejo na Novi KBM.

Pri tem pa se strankam »za morebitne nevšečnosti opravičujemo in se jim zahvaljujemo za razumevanje«.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice