Preživljate se, kot kaže, lahko tudi s kartami. Pa ne govorimo o hazarderstvu …

Pusti delovniki v pisarni in dolge ure prestavljanja papirjev lahko človeka hitro zamorijo, vendar niso vsa dela enaka in pogosto najdemo že precej drugačne, bolj razgibane oblike zaposlitve.

Na spletnem portalu Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje smo zasledili razpisano prosto delovno mesto vedeževalke.

Pomoč pri delu z višjimi silami iščejo v podjetju za svetovanje in vedeževanje Moč luči iz Peskovcev. Njihova nova sodelavka ali sodelavec bo usodo strank tolmačil z vedeževanjem iz kart.

Med pogoji deset let izkušenj

Kot je razvidno iz zaposlitvenega oglasa, naj bi delo potekalo na območju Pomurja, po naših virih sicer po telefonu, od doma. 

Zainteresirani kandidati bodo potrebovali srednjo strokovno ali splošno izobrazbo, znanje slovenskega jezika in – zanimivo – kar deset let delovnih izkušenj. Ponujajo sicer zaposlitev za nedoločen čas, za polni delovni čas, s poskusnim delovnim obdobjem treh mesecev.

»Moj namen ni s prerokovanjem, vedeževanjem, jasnovidnostjo zapečatiti usode osebi, ki želi vedeti, kakšna je njena življenjska pot, saj si usodo vedno kreiramo le mi sami, temveč ugotoviti, kaj nas ovira pri napredku, osebnem razvoju, kaj povzroča težave in zastoje, da naša pot ne gre naprej, tako kot želimo,« o svojem delu na spletni strani Moč luči piše vedeževalka Dragica.

Če si torej želite nekonvencionalne zaposlitve in menite, da so vam zvezde naklonjene, se lahko do 14. marca obrnete na kontaktno osebo na telefonski številki 06 996 38 68 ali na elektronski naslov [email protected].

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice