Kljub širjenju epidemije koronavirusa in gospodarskemu preplahu se na trgu dela še vedno znajdejo zanimiva prosta delovna mesta. Izbrali smo nekaj najzanimivejših.

Delavec v proizvodnji papirja 

Paloma vabi v svojo delovno sredino kandidate, za krepitev ekipe sodelavcev v proizvodnji pol gotovih izdelkov. Delo ponujajo moškim ali ženskam na delovnem mestu delavec v proizvodnji papirja.

Voznik tovornega vozila v Cash & Carry Maribor

Mercator vabi k sodelovanju nove sodelavce za delo na delovnem mestu voznik tovornega vozila v Cash & Carry Maribor.

Vodja poslovne enote Maribor BKS Bank

BKS Bank k sodelovanju vabi novega, ambicioznega sodelavca oziroma sodelavko na delovno mesto vodja poslovne enote Maribor.

Prodajalci v Podravski regiji

Hofer išče prodajalce v Podravski regiji za krajši delovni čas, ponujajo pa delovno razmerje za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

Svetovalec, ki bo pridobival posle in projekte na trgu  

V Zavodu za gozove Slovenije, območna enota Murska Sobota, iščejo svetovalca z visokošolsko izobrazbo na projektu Natura Mura, ki bo pridobival posle in projekte na trgu ter nato vodil in usmerjal vse aktivnosti. 

Skladiščnik v soboškem Transpaku

V soboškem Transpaku potrebujejo okrepitev v skladišču. Na delovnem mestu skladiščnika bo potrebno načrtovati in organizirati delo v skladišču in prevzemati dostavljeni material.

Kozmetičarka v Frizeraju

V Frizerstvu in kozmetiki Frizeraj na Pertoči zaposlijo samostojno kozmetičarko, ki ima izkušnje na področju manikure in pedikure.

Zainteresirane za delo v prijetnem kolektivu z rednimi strankami, pokličite na 070 789 797 ali jim pišite na: [email protected].

Tehnolog proizvodnega inženiringa

V lendavskem Leku, ki spada pod Novartis, med svoje vrste vabijo tehnologa z univerzitetno izobrazbo, ki bo nudil pomoč pri reševanju odstopov povezanih z uporabo vod.

Delo bo zajemalo uporabo posebne aplikacije TrackWise, izkušnje niso potrebne.

Naravovarstveni sodelavec

Imate radi naravo in okolje? Potem je zaposlitev na Goričkem prava izbira za vas. Bdeli boste nad travniki na območju Natura 2000 in sklepali pogodbe s kmeti in lastniki kmetijskih zemljišč. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice