Slika je simbolična.
V sredo, 9. junija, bo od 9.00 do 12.45 zaključna strokovna konferenca projekta NAPREJ z naslovom »Dobro duševno zdravje zaposlenih – temelj dolgoročnega uspeha podjetij«.

Vsak izmed nas je v preteklem letu po svoje izkusil, kaj pomenijo hitre in nepredvidljive spremembe, s tem pa tudi izguba občutkov varnosti, predvidljivosti in gotovosti. Posledično se danes verjetno v večji meri kot v času pred pandemijo covid-19 zavedamo, da ni zdravja brez duševnega zdravja.

Dobro duševno zdravje predstavlja tisti temelj, ki nam omogoča, da se uspešno prilagajamo različnim spremembam v našem življenju, se razvijamo in učinkovito delamo.

Pridružite se zaključni strokovni konferenci projekta NAPREJ z naslovom »Dobro duševno zdravje zaposlenih – temelj dolgoročnega uspeha podjetij«, ki bo potekala v spletni obliki, v sredo, 9. junija 2021, od 9.00 do 12.45.

Odkrijte, kakšna je vloga dobrega duševnega zdravja za zadovoljstvo in produktivnost na delovnem mestu!

Koga lahko ujamete na konferenci?

Na konferenci bodo sodelovali različni strokovnjaki, med drugimi dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med., prof. dr. Mojca Zvezdana Dernovšek, dr. med., specialistka psihiatrije, asis. Davor Denkovski, dr. med. in prof. dr. Vesna Vuk Godina.

Predstavljeni bodo rezultati projekta NAPREJ, primeri dobrih praks ohranjanja in krepitve duševnega zdravja na delovnem mestu ter druge zanimive in aktualne teme s področja duševnega zdravja na delovnem mestu.

Konferenca bo potekala v okviru projekta »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) – Zdravo in aktivno v prihodnost!«, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Več informacij o konferenci in brezplačne prijave najkasneje do 4. junija 2021 na spletni strani projekta NAPREJ ali na e-naslovu [email protected].

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice