Foto: Borut Živulovič/BoBo

Spletni medij Ptujinfo.com s svojo spletno stranjo www.ptujinfo.com na podlagi 6. člena Zakona o volilni in referendumski kampanji - ZVRK (Ur.l. RS, št. 41/2007 s spremembami in dopolnitvami, v nadaljevanju Zakon) določa in objavlja pravila (obseg, pogoje in način) za izrabo spletnega prostora ob volitvah v Evropski parlament, ki bodo potekale 26. maja 2019. 

V uredništvu skladno z Zakonom in svojo uredniško politiko vsem organizatorjem volilnih kampanj zagotavljamo enakopravnost in korektnost pri predstavitvi kandidatov in programov. O načinu, obsegu in vsebini novinarskih prispevkov odloča odgovorni urednik samostojno, v skladu z uredniško politiko. Med volilno kampanjo bo Ptujinfo.com skladno z Zakonom o medijih (Ur.l. RS, št. 110/2006) objavljal popravke oziroma odgovore na objavljene informacije in pri tem odrekel objavo vsem, ki bi popravke ali odgovore poskušali izrabiti za posredno volilno kampanjo.

Za oglasna sporočila je mogoče na spletni strani www.ptujinfo.com zakupiti oglasni prostor, ki bo kot tak tudi označen z obvezno navedbo naročnika. Na podlagi 50. člena Zakona o medijih je za resničnost in točnost navedb oziroma podatkov v oglasu odgovoren naročnik, za skladnost oglasa z zakonom in programsko zasnovo medija pa njegov izdajatelj.

Naročena volilno-propagandna sporočila bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje. Naročniki propagandnih sporočil morajo objavo naročiti z ustrezno opremljeno naročilnico in vnaprej poravnati celoten znesek naročenega oglaševanja. Dokler predplačilo ne bo opravljeno, sporočila ne bodo objavljena.

Samanta Gomboc, odgovorna urednica
031 776 535
[email protected]

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice