Ponujamo izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja.

Tokrat vam med drugim predstavljamo priložnosti za keramičarje, farmacevte, računovodje in avtoličarje. Možnost pridobitve delovnih izkušenj pa se ponuja tudi pripravnikom v Evropskem odboru regij.

Keramičar – Avstrija

Podjetje, specializirano za polaganje ploščic, išče keramičarje za delo v Avstriji. Od zainteresiranih kandidatov pričakujejo samoiniciativnost in zanesljivost, dobro fizično kondicijo in vozniški izpit. Znanje nemškega jezika ni pogoj, ker večina sodelavcev govori tudi slovensko. Urna postavka za delo znaša 13,45 evra in sicer za polni delovni čas (40 ur tedensko).

Farmacevt – Nemčija

Podjetje v Nemčiji medtem nudi prosto delovno mesto farmacevtu. Naloga kandidata bi bila prodaja farmacevtskih izdelkov in svetovanje strankam, zahtevajo pa tudi dobro znanje nemškega jezika na ravni B1. Z delom je možno pričeti tudi pred zaključkom priznavanja izobrazbe. Kandidat takrat zasede delovno mesto pomočnika farmacevta. 

Računovodja in skrbnik za pravočasna plačila obveznosti – Slovaška

Z ustrezno izobrazbo in zelo dobrim znanjem angleškega, nizozemskega ali francoskega jezika lahko v podjetju Johnson Controls zasedete mesto računovodje ali skrbnika za pravočasna plačila obveznosti. Od kandidata, ki ga zanima delovno mesto računovodje, zahtevajo vsaj dve leti izkušenj s tega področja. Za prosto delovno mesto skrbnika pa dobre organizacijske sposobnosti in sposobnost reševanja težav.

V obeh primerih se sklene pogodba za nedoločen čas s poskusno dobo treh mesecev. Plačilo je odvisno od izkušenj in se giblje od 1000 do 1400 evrov bruto na mesec.

Avtoličar – Norveška

Če ste po poklicu avtoličar in si želite novih izzivov, vam priložnost ponuja podjetje na Norveškem. Delodajalec pričakuje obvladovanje avtoličarskih in avto slikarskih del ter dobro znanje angleškega jezika. Obenem pa nudi pomoč pri iskanju cenovno ugodnega stanovanja.

Pripravništvo – Belgija

Priložnost za pripravništvo v Evropskem odboru regij se ponuja državljanom Evropske unije s končano univerzitetno diplomo. Kandidat mora obvladati enega od uradnih jezikov Evropske unije in dobro znati enega od delovnih jezikov Evropske unije (francoščina ali angleščina). Pripravniki spoznajo cilje in prizadevanja Odbora regij v zvezi z evropskim povezovanjem. Pripravništvo traja pet mesecev in je plačano.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice