Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas utegnile zanimati.

Pismonoša

Pošta Slovenije na Ptuju išče pismonošo. Ta bi skrbel za sprejemanje in dostavljanje pošiljk in blaga, prodajal vrednotnice in drugo vlago, izpraznjeval poštne nabiralnike in podobno. Za delovno mesto je zahtevana nižja poklicna izobrazba za poštnega manipulanta oziroma drug ustrezen poklic, obvezen je vozniški izpit B kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

S kandidatom bodo na Pošti Slovenije sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev. Upoštevali bodo prošnje, prispele po pošti do 7. marca.

Prodajalec v trgovini z oblačili

V prodajalni New Yorker v Qlandiji na Ptuju iščejo prodajalca ali prodajalko za polni delovni čas. Prodajalec bo skrbel za svetovanje kupcem, pregledno predstavljanje blaga, redno dopolnjevanje in ustrezno razporejanje blaga in delo na blagajni.

Zaželena je končana IV. stopnja izobrazba trgovske ali sorodne smeri, zaželene so tudi izkušnje na področju prodaje, bodo pa delodajalci upoštevali tudi komunikativnost in pozitivno naravnanost.

Pogodbo bodo s prodajalcem sklenili za določen čas z možnostjo podaljšanja. Rok prijave prek elektronske pošte ni določen.

Prodajni predstavnik za delovna oblačila

V podjetju Zaščita Ptuj iščejo prodajnega predstavnika za segment delovnih oblačil. Prodajni predstavnik bo izvajal prodajno aktivnost na dodeljenem terenu, iskal in pridobival nove poslovne stranke, obiskoval stranke na terenu in jim svetoval, oblikoval ponudbe in pogodbe, pripravljal poročila in podobno.

Pogodbo bodo z delavcem sklenili za nedoločen čas, s poskusno dobo treh mesecev. Rok prijave po telefonu ali elektronski pošti ni določen.

Voznik motornega vozila

V Perutnini Ptuj iščejo voznika motornega vozila, ki bi opravljal vožnje oziroma prevoze, skrbel za nakladanje in razkladanje, vzdrževal in delno čistil avtomobil ter vodil ustrezne evidence. Pogoj je končana srednja ali nižja izobrazba, zahtevan je vozniški izpit B, C in E kategorije.

Kandidatu ponujajo redno zaposlitev za polni delovni čas. Preko spletne povezave je prijava mogoča do vključno 3. marca.

Skladiščni delavec - viličarist

V Perutnini Ptuj iščejo skladiščnega delavca oziroma viličarista. Delavec bi vozil viličarja, opravljal vsa skladiščna dela po nalogu skladiščnika, spremljal in izvajal sistem HACCP, opozarjal na napake in skrbel za urejenost in čistočo delovnih prostorov in skladišč.

Od kandidatov pričakujejo najmanj osnovnošolsko izobrazbo, izpit za viličarja in pripravljenost za delo v dveh izmenah.

Pogodbo bodo z delavcem sklenili za poskusno obdobje, nato pa za nedoločen čas. Prijava je prek spletne povezave mogoča do 20. marca.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice