Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat vam med drugim predstavljamo priložnosti za delo v gradbeništvu, farmacevtski tehniki, proizvodnji in pravosodju.

Skladiščni delavec, upravljavec viličarja in delavec za pomoč pri nizkih gradnjah – Avstrija

V okolici Gradca iščejo okrepitve na področju gradbeništva. Delodajalec od zaposlenega pričakuje dobro znanje nemškega jezika, preciznost in vozniški izpit B kategorije. Delo je dvoizmensko ali celo triizmensko in sklenjeno po pogodbi za nedoločeni čas. Urna postavka se giblje od 9,67 evra in vse tja do 14,20 evra. 

Farmacevtski tehnik – Nemčija

Tudi nemško podjetje Kristall Apotheke nudi možnost zaposlitve, in sicer farmacevtskemu tehniku. Od kandidata pričakujejo dobro znanje nemškega jezika, strokovno znanje o zdravilih, o predpisanih odmerkih ter njihovi uporabi. Če ima kandidat ustrezno izobrazbo, a mu nemški jezik predstavlja težavo, mu delodajalec omogoča plačilo jezikovnega tečaja. Pogodba se sklene za nedoločen čas. 

Delavec v proizvodnji – Nizozemska

Zaposlitev za določen čas, in sicer za največ eno leto, se medtem ponuja na Nizozemskem. Iščejo namreč kandidate za sortiranje in pakiranje sadja v vrečke, zaboje in škatle. Pričakujejo dobro znanje angleškega ali nizozemskega jezika, dobre organizacijske sposobnosti in sposobnost vzdrževanja čistoče na delovnem mestu. Urna postavka za takšno delo znaša 9,94 evra bruto.

Pripravništvo – Nizozemska

Urad za evropsko pravosodno sodelovanje med letom ponuja več pripravniških mest, ki pripravnikom omogočajo bolje spoznati dejavnosti urada, uporabiti svoje znanje in veščine v praksi in sodelovati pri nalogah Eurojusta. Prijavi se lahko vsak državljan držav Evropske unije in držav kandidatk, ki so bodisi končali ali so še vključeni v univerzitetni študij. Pripravništvo v Haagu traja 3 do 6 mesecev.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice